Женски футболен отбор от пакистанския град Карачи ще гостува през

...
Женски футболен отбор от пакистанския град Карачи ще гостува през
Коментари Харесай

Женски отбор от Пакистан идва в Ковачевци

Женски футболен тим от пакистанския град Карачи ще гостува през юни в спортния комплекс " Димитровец " в село Ковачевци, оповестиха от общината. Чуждестранният отбор ще организира тук 3-дневен лагер и ще изиграе другарска среща с локалния Риал, който е на девето място в държавното състезание за дами. Бъдещото спортно съдействие е контрактувано от управлението на община Ковачевци и представители на посолството на Пакистан у нас.

Стадионът в Ковачевци разполага с към 8 000 места,ремонтиран е по Програмата за развиване на селските региони 2007-2013г. Реконструирано е футболното игрище, лекоатлетическата писта и пясъчникът за дълъг скок. Изградени са две нови волейболни и едно баскетболно игрище, също и естрада за публиката.Обособен е нов основен вход и издигната нова ограда, тоалетните, съблекалните, административната постройка и коментаторският пункт са ремонтирани главно.

Построена е нова мyлтифyнкциoнaлнa зaкpитa cпopтнa зала с пoмeщeния зa фyтбoл, бoкc, фитнec и дp., освежен е и складът за запазване на спортни уреди. С 14-те къщи за гостуващи тимове комплексът се е трансформирал в желана подготвителна база. Тук идват на лагери футболни, баскетболни, волейболни тимове, софийски и пернишки детски спортни школи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР