Женската сила е в мъдростта. В умението да подкрепиш навреме

...
Женската сила е в мъдростта. В умението да подкрепиш навреме
Коментари Харесай

Не съществува такова нещо в природата: Слаба жена

Женската мощ е в мъдростта. В умеенето да подкрепиш в точния момент и да отстъпиш в точния момент, в умеенето да виждаш по-далече и да чуваш повече. Мъжете могат да се счупят в жена-скала. В меката жена пък ще желаят да потънат без диря.

Силната жена. В ушите на някои това звучи като комплимент, до момента в който други влагат толкоз доста негативна сила в тази идея, че могат да отровят цялостен град. " Силна си? Е, носи си тогава товара сама ".

Силата на дамата

И дамите стартират да се оглеждат от всички страни - някои в огледалото, някои през призмата на взаимоотношенията, други през очите на родителите си, а трети даже във форумите в обществените мрежи. Е, по какъв начин другояче да схванеш каква си? Така е, тъй като не имаме вяра на себе си…

Затова питаме другите за съвет: добре ли е да сме мощни, или е неприятно? И положително, и неприятно - зависи какво влагате в понятието " женска мощ ". Да носиш чувал с картофи с мъж наоколо не е мощ, а нелепост. Едноличното решение на всички проблеми в фамилията, без значение от мнението на колегата ви не е мощ, а авторитарност. Да отстояваш правата си, оставяйки на колегата си ролята на нощно шкафче не е мощ, а корист.

Силата на дамата е в мъдростта, в умеенето да подкрепиш в точния момент и да отстъпиш в точния момент, в умеенето да виждаш по-далече и да чуваш повече. 

 жена

Няма слаби дами.

Всички дами са мощни - по този начин е отредила природата. Женската мощ не е минус, тя е най-големият подарък. Жените просто би трябвало да се научат по какъв начин да употребяват силата си.

Напоследък от ден на ден дами се питат: „ по какъв начин да стана слаба, тъй че той да ме обича? “. А образованията, които ви внушават да се „ преструвате, да примамвате и пленявате “, порастват като гъби след дъжд.

Няма слаби дами – това е мит. Има дами, които НЕ желаят да поемат отговорност.  Няма слаби дами. Има дами, които знаят по какъв начин да се държат умело с противоположния пол. Има вярно възпитани девойки, които ясно споделят своята позиция и позицията на мъжа. Точно в тази посока би трябвало да вървим, „ да обичаме “. За да извършите това, не е нужно да се пробвате да измененията природата си - неуместно е да вършиме слаб от мощния. Трябва да измененията отношението си към мъжа и партньорството си.

Доверете се на своя фаворит. Дайте му опция да поеме самодейността. Не се опасявайте да се подчинявате на заслужен човек. В това няма нищо обидно. В едно семейство може да има единствено един водач. Ако желаете да видите вашия мъж в тази роля, спрете да се състезавате с него. Всяка връзка е партньорство. То може да бъде продуктивно единствено в случай че има доверие и взаимно почитание. Ако непрекъснато дърпате греблата си рискувате лодката ви да не отплава на никое място.

 жена, мъж

Няма слаби дами. Всички дами са неизмеримо мощни духом. Всяка ще се бори до гибел за фамилията и децата си. Но защото ни е обещано да усещаме по-фино и да разграничаваме нюансите по-точно, дано използваме този гений не за опустошение, а за създаване.

Най-доброто място да започнете е от фамилията си, с колегата си – тъкмо в този момент!

Автор: Виктория Кейлин

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР