Женската фигура и формата на бедрата по-специално се определят от

...
Женската фигура и формата на бедрата по-специално се определят от
Коментари Харесай

Има 4 вида фигури и ние намерихме перфектната рокля за всеки от тях

Женската фигура и формата на бедрата по-специално се дефинират от 4 генетични фактора: ситуацията на таза и костите, разпределението на мазнините, размерът и формата на глутеалните мускули и метода, по който мускулите са прикрепени към бедрото. Това значи, че можем да създадем тялото по-еластично, да увеличим размера си или да премахнем непотребната лой и да изберем съвършеното облекло за нашата фигура. Но най-вероятно няма да можем да създадем кръг от триъгълник.

Въпреки това към момента можем да се стремим към съвършенство и ние откри най-хубавите облекла за всеки вид фигура.

Има 4 типа фигури и ние намерихме съвършената рокля за всеки от тях:

Квадратна форма

Линията на тазобедрената кост е плоска и няма изострен преход към талията, което прави фигурата да наподобява квадратно. Ако дупето ви е по-плоско и няма явен преход сред талията и бедрата, евентуално сте с " квадратна форма "

Ако имате такава фигура, избирайте многопластови рокли, които основават размер. Може да обърнете внимание на кадифените платове. Ако роклята има панделка, която може да се върже на кръста, това е елементарен метод да придадете размер.

Кръгла форма

Хълбоците наподобяват много огромни спрямо останалата част от тялото ви. Ако се обърнете встрани пред огледалото, можете да видите, че задните елементи са отмерено обемисти от върха до долната част на дупето и прекосяването към бедрената кост.

Грях е да скриете тази фигура, само че в случай че желаете малко да намалите размера на дупето, изберете рокля, която е необятна долу. Това стяга бедрата и ще постигнете търсения резултат.

Обърнато сърце

Хората с този вид фигура имат дребна горна част на хълбоците и по-голямата част от размера им е съсредоточена надолу. Преходът от кръста към бедрата е изострен и няма странични непотребни неща. Този женски тип фигура е резултат от разпределението на мазнините в долната част на бедрата, заради високите равнища на естроген.

При избора на рокля предпочитайте стила " империя " с висока талия. Правите рокли с дължина до коляното също ще наподобяват ужасно, заради обстоятелството, че акцентите ще бъдат сложени върху гърдите и талията, показвайки позитивно линията на бедрата.

V-образна

Линиите на бедрата и таза се свиват до дъното, а фигурата наподобява като извърнат триъгълник. Ако раменете ви са по-широки от бедрата, има възможност да имате V-образно дупе.

При избора на рокля, уверете се, че тъканта е лека, падаща и събрана под гърдите. Копринени ретро рокли ще наподобяват ужасно също.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР