Женска банда мутреси е засечена по улиците на София. Подозренията

...
Женска банда мутреси е засечена по улиците на София. Подозренията
Коментари Харесай

Засичат и бягат! Женска банда мутреси вилнее по улиците на София

Женска тайфа мутреси е засечена по улиците на София. Подозренията са, че тя стои зад най-малко два идентични случая в столицата, станали преди дни.
Единият е от Околовръстното шосе от понеделник. Там към 7 часа сутринта черна кола, която съгласно очевидци е Мерцедес, засякла и избутала друга кола в правата сред "Драгалевци " и "Симеоново ". След това джигитите изчезнали.
Това довело до злополука, при която бяха ранени петима. За случая се разбра от пост на един от потърпевшите във Фейсбук. С това Борис Спасов се надяваше да откри очевидци на случая, само че по този начин и не се появи никой с тъкмо изложение на дамите.
Докато Спасов дирел отговорните, едвам няколко часа по-късно в София има нов сходен случай, написа "24 часа ".
При него след засечка на пътя джип със "здрави момчета " потегля да бие жена, водач още веднъж Мерцедес. На помощ ѝ се притичва инцидентен свидетел, а тя бяга с мръсна газ от мястото на случая - бул. "Скобелев ". Двамата здравеняци пребиват момчето, което чакало кола за спешна помощ над 40 минути.
Този път обаче полицията потегля по дирите на джигитката. Тя пътувала със своя другарка, а в колата ѝ били открити опиати.
Според Спасов е допустимо тя да е стояла и зад автомобила, който провокирал мелето на Околовръстното в понеделник сутринта.
"Изглежда ми много сходен случай на нашия ", разяснява мъжът.
Той описа, че има доста неясноти към злополуката, в която е взел участие. Има разнопосочни изказвания на очевидци за това дали регистрацията е софийска или не, няма и данни от камерите в региона, тъй като те били ориентирани в друга посока.
Спасов обръща внимание, че колата, предизвикала случая на Околовръстното, е леко потърпевша и в случай че се огледа Мерцедеса на хванатите шофьорки, може да се открият следи от остарял конфликт по него.
От полицията разясниха, че е допустимо да има връзка сред двата случая. Засега обаче нямало такива доказателства, а единствено сходства в случаите.
Самият бияч, нападнал очевидеца на втория случай, който се притекъл на помощ на шофьорката, е арестуван. Той ще бъде съден за нанасяне на лека телесна щета. Хванатите с опиати дами също са подведени под отговорност за дрогата.
4-ма от потърпевшите в злополуката, провокирана от мутресите, са изписани от болница. Петият е с леки контузии и ще бъде освободен от лечебното заведение в петък.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР