Жените, за разлика от мъжете, се уморяват много повече на

...
Жените, за разлика от мъжете, се уморяват много повече на
Коментари Харесай

Ако искате жена ви да мисли постоянно за секс, хранете я...

Жените, за разлика от мъжете, се уморяват доста повече дневно. След тяхната съществена професионална активност те нормално не сядат да си почиват, а се случват други неща – пазарят за фамилията, правят домашен неща или пък се грижат за децата, написа jenata.blitz.bg.

Ето за какво, вечер те постоянно не са в въодушевление за секс.

Оказа се обаче, че има субстанции, които подтикват половата възбуденост и засягат мозъчния център, виновен за сексуалността. Но множеството афродизиаци са плацебо и единствено няколко фактически имат стремежи резултат, което е научно потвърдено.

И по този начин – в резюме казано – има няколко храни, които усъвършенстват половото предпочитание на дамите и те са подготвени за секс когато и да е.

Ябълки
Обикновено измежду продуктите, които въздействат на стимулирането на половото предпочитание на дамата, се подреждат разнообразни екзотични плодове като авокадо, манго, фейхуа, банани и други. Но в действителност ли е по този начин?

Неотдавна една публикация в италианското списание „ Архиви на гинекологията и акушерството ” разгласява публикация, в която се споделя, че привличането към сътрудник и половото задоволство най-силно претърпяват дамите, които постоянно похапват ябълки.

Италианските сексолози са разкрили това въз основа на дългогодишните си проучвания. Повече от 730 здрави дами на възраст 18-43 години участваха в проучването. Преди началото на изследването всички дами бяха интервюирани за типа на плодовете, които употребяват и какъв брой ябълки ядат всеки ден.

След това учените разделиха дамите на две групи: в една имаше дами, които постоянно хапват ябълки, а в друга – дами, които ядат ябълка по-малко от един път в седмицата.

След това всички доброволци минаха тест от 19 въпроса, което разреши на лекарите да дефинират показателя на женския полов живот.

Оказа се, че дамите, които постоянно употребяват ябълки, са изпитвали по-голямо полово задоволство, а също така овлажняването на влагалището им е било доста, доста положително. Оказва се, че производството му в организма е директно обвързвано с органичното съединяване floridzin, което се съдържа във всички сортове ябълки. Това вещество е сходно на женския сексуален хормон естроген, който играе основна роля в половото предпочитание на дамите.

Но с цел да се реализира стремежи резултат, ябълките би трябвало да се употребяват минимум по три дневно и освен това за дълго време – минимум шест месеца.

Тези открития са първите научни доказателства, че ябълките могат да се смятат за същински женски афродизиак.

Стриди
Експертите означават, че главният източник, който контролира половото предпочитание при дамите, не е толкоз елементарно да се разпознава. Женското либидо е по-уязвимо и предстои на съмнения според както от физическото положение на тялото, по този начин и от настроението на дамата сега.

Но да се откри фундаментално решение на казуса с неналичието на полово предпочитание при дамите не е толкоз просто.

Учените от канадски университет са анализирали данните от близо 150 отчета за дейностите на разнообразни афродизиаци. След като са провели повече от една серия от клинични изследвания с продуктите, упоменати в документите, канадските откриватели са открили, че да вземем за пример стридите могат да бъдат несъмнено приписани към ефикасните афродизиаци.

Това се дължи на органичните субстанции, които са в състава на тази храна. Съдържанието на тези морски храни е цинк, селен и тирозин, а те са в положение да подтикват производството на тестостерон и серотонинови хормони в човешкия организъм. И двамата са виновни за образуването на полова възбуденост освен при мъжете, само че и при дамите.

Въпреки това, с цел да могат представителите на по-слабия пол да освободят хормони с вярното количество, което несъмнено усилва половата интензивност, стридите ще би трябвало да се ядат доста в умерени количества. Но учените са безапелационни, че те не би трябвало да се одобряват за дълго време. Може да има негативни странични резултати, да вземем за пример, под формата на дребни пъпчици по лицето. Стридите като афродизиак е добре да се употребяват единствено един път месечно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР