Жените винаги си мислят, че са велики в пазенето на

...
Жените винаги си мислят, че са велики в пазенето на
Коментари Харесай

Тайни, които мъжете не биха споделили

Жените постоянно си мислят, че са велики в пазенето на секрети от мъжете. Но мощният пол не трябва да бъде подценяван. Съзнанието на мъжа е като лабиринт. Мислиш, че си видял всичките му коридори и слаби страни, само че най-после се оказва, че има нещо прикрито.

Така е и с тайните, които крият от дамите. Има неща, които в никакъв случай не биха споделили със своите половинки (или най-малко в множеството случаи). Вижте някои от тях.

Те към момента гледат порно

С друга периодичност, само че го вършат и в реалност биха били щастливи, в случай че идващият път гледате дружно.

Бяха нервни първият път, когато вършиха секс с вас

О, да! Може да наподобяват уверени в това, което вършат, само че в действителност са доста по-притеснени от вас. Искат да задоволят вашите стремежи, да се потвърдят като полови спортисти и до момента в който се пробват да ви впечатлят си мислят „ Тя е страхотна, дали й харесва това, което върша? “.

Бройката

Мъжете знаят, че когато стартират нова любовна връзка един от най-често задаваните въпроси, които партньорките им насочат е „ С какъв брой си спал? “. Знаят, че в случай че кажат действителната численост това може да ви ядоса, само че в това време не биха желали да се показват, като неопитни в леглото.

Затова не очаквайте да чуете действителни числа или въобще да получите някакъв отговор. Това е една от мъжките секрети.

Понякога имат потребност да бъдат ергени още веднъж

Това не значи, че в случай че той е решил да си остане вкъщи довечера, безусловно е с друга жена. Мъжете имат занимания, ползи, обичат да играят на видео игри или просто желаят да гледат мач.

Радват се, когато имате женска вечер с девойките

Въпреки че се вършат на ревнивци, това е единствено режисура. Те обичат тези вечери, тъй като могат да вършат каквото си изискат с момчетата или просто да се провиснал на тишина пред тв приемника.

Имат потребност от похвали

За всяка жена е прелестно, когато чува благи думи от противоположния пол за себе си. Същото е и с мъжете, само че няма да ви кажат. Те също обичат да получават похвали, даже повече от вас.

Несигурностите

Ние не сме идеални и всеки изпитва неустановеност в това по какъв начин наподобява, даже минимална. Никой мъж няма да показа с вас терзанията си, че косата му стартира да капе, че не намира пениса си за изключително огромен, че не толкоз висок колкото му се желае или че не печели задоволително.

Как някогашната му се е представяла в леглото

Това също е нещо, което не биха споделили с вас. Мислено ще ви съпоставят с нея или най-малко при започване на връзката, само че не биха ви го споделили, не и в случай че са същински джентълмени./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР