Жените трябва да знаят правата си, ако става въпрос да

...
Жените трябва да знаят правата си, ако става въпрос да
Коментари Харесай

Актрисата Ема Уотсън лансира телефонна линия за съвети за жертви на сексуален тормоз във Великобритания

Жените би трябвало да знаят правата си, в случай че става въпрос да се спре полов тормоз на работното им място - това съобщи актрисата Ема Уотсън, до момента в който лансираше телефонна линия за правни препоръки за жертвите му, съобщи Ройтерс.

Телефонната линия ще дава препоръки какво е полов тормоз, по какъв начин да се показа недоволство пред съд и да се реализира съглашение за неразгласяване. "Опознаването на правата, които имаш, разбирането по какъв начин да ги отстояваш и изборът, който имаш, в случай че си станала жертва на полов тормоз, са основна част от основаването на несъмнено работно място за всеки - съобщи звездата от филмовата поредност за Хари Потър и огромна привърженичка на придвижването "Времето свърши ". "Тази линия за препоръки е значима крачка напред към обезпечаване на гаранции, че дамите получават поддръжка, където и да работят ", добави тя.

Лансирането на линията е въз основа на дарения, като Уотсън е съдействала с 1 милион лири. Изследване сподели, че 50 на 100 от британките са били жертви на полов тормоз на работното си място, само че 80 на 100 от тях са премълчали това. "В края на краищата наподобява, че хората си дават сметка за мащабите на казуса ", означи актрисата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР