Жените сега са под особена заплаха. Младите момичета и красиви

...
Жените сега са под особена заплаха. Младите момичета и красиви
Коментари Харесай

Астролог: Всякакви ненормални изпълзяват тази седмица, пазете дъщерите и жените си!

Жените в този момент са под особена опасност. Младите девойки и красиви дами не би трябвало да бъдат оставяни сами в нестабилна и рискова среда, тъй като всевъзможни ненормални, нападателни, провокативни и брутални представители на подземния свят могат да пожелаят най-ужасни и груби прояви по отношение на тях. Това предизвести известният астролог Филип Филипов.

„ Моля Ви, пазете дъщерите и дамите си, бъдете благи и положителни с тях, даже те да не схващат заради каква причина вие ги защитавате доста повече от естественото! Този интервал на изключително мощно въздействие на заплаха към женското начало и към сърцата и възприятията на хората е до към 15.08, когато се празнува Голяма Богородица, тъй като към 17.08, Сириус ще стартира своя Хелиакален изгрев, а на 20.08 Венера още веднъж ще изгрее към този момент като Зорница “, написа той във Facebook.

Той посочи, че планетата, която въплъщаваме с любовта, ще направи низък съвпад със Слънцето, до момента в който е невидима. Така се осъществя етапа Пълновенерие, изясни астрологът, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт. Прогнозата му за пагубния трус в Турция 18 дни преди земята да се разтресе, също се оказа точна.

Планетата, която ръководи Любовта, Чувствата, Сърдечния живот, Емоциите, Любовните връзки, Женския принцип в света, Младите дами и техния свят..., бе в прецизен съвпад със Слънцето в 14:15 часа, движейки се ретроградно в невидимо по отношение на елементарното човешко око състояние. Това още се назовава фаза на Невидимо Пълновенерие, тъй като в тази обстановка Венера е най-близко до Земята, и в случай че тя се следи с телескоп, планетата посестрима на Земята ще наподобява с доста огромен диск, изясни Филипов.

„ Когато Венера е невидима и ретроградна античните астролози са наричали тази фаза с митологичното име Персефона, визирайки дъщерята на Деметра, която е отвлечена от владетеля на подземното царство Хадес. Тази алегория символизира с облик и прочувствено прекарване галактическата фаза на Невидимост на Венера в нейното близко състояние до Земята. Именно защото Венера в този момент е извънредно близо до Земята, тя изключително мощно влияе на дамите по света, на страстите и възприятията, на любовта и интимния живот “, прибавя той.

„ И какъв брой необичайно и неповторимо е, че подземните сили в България точно в този момент се занимават с определението на това какво е интимна връзка и какво е принуждение в интимна връзка, тъкмо в този момент когато Венера е ретроградна и невидима, и в античния свят има цяла алегория за това по какъв начин такава Венера в действителност се свързва с фамилиарност, половост, само че и с принуждение, похищение и брутална интрига на ръководещи сили... “, разяснява известният астролог.

„ Синхронизацията на изгрева на Венера като Зорница с Хелиакалния изгрев на Сириус и Божествената Нова година, която се празнува 3 дни след изгрева на Сириус, се случва, с цел да донесат и двете Велики Космически Същества - проявителки на Космичната Жена, Висшите сили на Любовта и Духовността, Спасението и Божествената протекция над Жената в света и Сърцето на индивида “, прибавя той.

„ Интересен миг е, че Венера, намирайки се във фаза на Пълновенерие, се намира в съвпад освен със Слънцето, само че и в по-широк съвпад с Лилит, и в положителни връзки с Меркурий и Луната, като това оказва помощ на психичните процеси в прочувствения и любовния живот на хората, както и в осъзнаването на комплицираните процеси в нашето подсъзнание “, изяснява астрологът.

Според него Любовта е предпазена от Божественото на всички равнища.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР