Жените са склонни да решават вместо мъжете кое е секси

...
Жените са склонни да решават вместо мъжете кое е секси
Коментари Харесай

Кои жени са най-секси за мъжете

Жените са склонни да вземат решение вместо мъжете кое е секси и кое не. Но обратно на стандартите, не всяка русокоска с превъзходни гърди е влажен сън за мощния пол. Какви качества има привлекателната жена?

Уверени в себе си
В едно проучване измежду девойки и дами сред 16 и 28 години, психолози задали единствено един въпрос: „ Доволни ли сте от външния си тип? “. 86% от отговорите са „ Не! “. И са подготвени да се подложат на хирургични и пластични интервенции, с цел да станат по-красиви. Но се оказва, че мъжът изобщо не вижда несъвършенствата на една жена, в случай че той е запленен от нея. „ Когато един мъж е влюбен в дадена жена стриите му наподобяват секси, огромните бедра са съблазнителни, а тънката коса е съвършена прическа. Но какво ги кара да бъдат привлечени от дами с посредствен тип? Преобладаващият отговор е – увереността им. Очевидно това изяснява обстоятелството, че от време на време не най-красивите девойки са известни измежду мъжете.

Здрави и добре поддържани
„ Ако приказваме за външен тип, то най-много обръщаме внимание на стойката, походката, еластичността на кожата, нежните ръце и меката коса “, споделя участник в една от анкетите за женската половост. Често мъжете правят оценка външния тип не по естетически критерии. Несъзнателно те се водят от репродуктивните качества: необятни бедра – могат да раждат, огромни гърди – могат да кърмят, здрава кожа и лъскави очи – като цяло е здрава. По същата причина те постоянно вършат избор в интерес на младите девойки в репродуктивна възраст.

С добра фигура
Като цяло мъжете обичат тези елементи от женското тяло, които не са като техните лични. Където при него е плоско, при дамата е изпъкнало. Където при него е твърдо, при нея би трябвало да е меко. И в случай че би трябвало да си напомним началото – мъжките и женските показа за идеалната женска фигура са разнообразни. Това е открил и американският психолог Пол Розен. В хода на опит той показвал на участниците фотоси на дами с разнообразни видове фигури – от съвършените за стилния подиум до цялостни дами. Колкото по-слаба е била осанката, толкоз по-голям е броят на дамите, заявяващи: „ Това е! Бих желала да наподобявам по този начин “. Мъжете обаче намирали за най-привлекателни дами със приблизително телосложение и най-много фигура вид песъчлив часовник.

С неповторим женски мирис
Още от антични времена е известно, че миризмата на дамата „ удря “ мъжете на подсъзнателно равнище. Природата по този начин ни е основала, че всеки човек има собствен неповторим мирис, който може да бъде по едно и също време прелъстителен и неприветлив. Затова този развой се назовава „ химическа връзка “. Ароматите, които въздействат на привличането се назовават феромони. Те стартират да се създават от тялото от момента на пубертета, неслучайно и тогава идва първата обич. Експертите предлагат за добър аромат понижаване на напрежението, хранене с уравновесена диета, спане и банкет на витамини. Под въздействието на разнообразни фактори, както физически, по този начин и прочувствени, производството на неповторимия ни „ парфюм “ може да варира. Например, по време на овулацията (средата на менструалния цикъл), естественият мирис на дамата става най-привлекателен за мъжете. А миризмата на жена с дисбаланс на половите хормони, в противен случай, може да бъде отблъскваща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР