Жените са много по-претенциозни от мъжете при избора си на

...
Жените са много по-претенциозни от мъжете при избора си на
Коментари Харесай

Пет критерия, по които жените избират мъжа до себе си

Жените са доста по-претенциозни от мъжете при избора си на сътрудник в живота. Разбира се, за тях любовта е значима, само че когато става въпрос за избор на мъж, който ще е татко на децата им, на крайното решение оказват въздействие и други фактори, написа Дарик. Ето критериите, които дефинират избора на дамите:

Според облика на бащата

Жените избират мъже , които имат чертите на техните татковци. Според учените повода е в по този начин наречения „ синдром на безцеремонност “ - хората стартират да обичат това, с което са привикнали в своето всекидневие. Бащата се явява първият мъж в живота на детето и подсъзнателно се трансформира в пример за съпоставяне. С него детето се усеща удобно. Затова, когато дамата избира мъж, наподобяващ по темперамент на татко й, тя в действителност търси комфорта и надеждността, с които е привикнала от детството.

 татко Според мъжествеността

Нови проучвания разкриват, че дамите трансформират критериите си за избор на мъже с течение на годините. Но съществена причина за това не е възрастта и житейският опит, а хормоналният декор. Според психолога Кристин Дюран в интервала на овулация дамите избират по-мъжествени мъже – мускулести мачовци, по-нахални и наперени типажи, дори хулигани. А по време на следродилния интервал техните желания са към мъже с по-меки и нежни черти на лицата. Такива мъже демонстрират по- огромна грижовност и внимание към децата, в сравнение с тези, които са с по-мъжествени черти, сочат проучвания.

 мъж
Според еволюционната доктрина
Външният тип на мъжа не е незначителен за дамите. Според този критерии във основата на избора на дамата стои нейното подсъзнателно усещане за колегата като евентуален брачен партньор и татко.

Според упоритостта и капацитета
В актуалното общество общественото състояние на индивида, неговите желания и достижения имат по-голямо значение от външния тип. Според проучване, извършено в Канада, капацитета и упоритостите на мъжа му дават повече преимущества, в сравнение с красивото лице и тяло.  обич Според миризмата

Понякога дамите просто надушват своя сътрудник, а главен критерии им става миризмата на мъжката пот . Учените са стигнали до извода, че дамите инстинктивно надушват качеството на гените и имунната система на мъжа.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР