Жените са като цветята, те разпръскват ухание навсякъде около себе

...
Жените са като цветята, те разпръскват ухание навсякъде около себе
Коментари Харесай

10 цитата за жени, които никога до сега не са били изписвани

Жените са като цветята, те разпръскват благоухание на всички места към себе си, само че с цел да сияят, би трябвало да ги „ поливате ” с думи. В противоположен случай, те ще увехнат, а дружно с това ще изгубят и хубостта си.
От край време се знае, че дамата основава уюта в един дом. Ако обаче мъжът до нея не я подготвя, къщата ще е чиста, само че лишена от онази парченце обич, която е по този начин значима.
Днес ще станете очевидци на 10 цитата за дами, които в никакъв случай до в този момент не са били изписвани. Ако желаете да зарадвате вашите половинки с някой от тях, побързайте и ги изречете на глас, до момента в който гледате право в очите им.
Ето ги и цитатите за вашите обичани същества:
1. „ Ти си цветето, чието благоухание може да заличи следите на всеки френски парфюм. Ти си това чудо от цветове, което може да остави в сянка даже най-шарената дъга! ”
2. „ Благодаря ти, че влезе в живота ми с гръм и тропот и затвори всички тези порти, водещи към подземните и мрачни мисли. Благодаря, че постави гръмоотвод на душата ми и ме защищити от бедите на живота. Ти си най-уникалният човек на света, чието наличие постоянно желая да чувствам! ”
 Мъдри мисли за по-щастливи дни Мъдри мисли за по-щастливи дни
Време е да поспрем в забързания си ден и да прочетем нещо, което да забави ритъма на деня ни. В тази публикация сме подготвили чудесна селе...

3. „ Не спирай да правиш това, което до в този момент. Нямам никаква визия дали ти имаш проект на деяние, само че знам, че постоянно го правиш несравнимо добре. Ти умееш с думи да навлизаш в душата ми, да я милваш и поръсваш с магичен прашец. Ти владееш изкуството, наречено „ обич ”! ”
4. „ Не ми е значима твоята хубост, тънката ти талия, огромните ти кафяви очи, буйните ти черни коси. Важна си ми ти, тъй като в моя живот има място единствено и само за сърцето ти! ”
5. „ Подарявам ти любов за двама, тъй като ти си повече от всеки различен. ”
6. „ Ако трябваше в този момент да стартира живота си от нулата, още веднъж бих минал през всички трънливи поляни, до момента в който срещна онази зелена ливада, покрита с пролетни цветчета. Бих го направил, без даже да се замисля, тъй като знам, че там ме чакаш ти! ”
 Мъдри мисли за по-добър живот Мъдри мисли за по-добър живот
Много хора намират четенето за цитати за нещо, което няма смисъл. Истината е, че верните думи, прочетени или чути в подобаващ миг...
7. „ Вече знам, че същинска обич съществува. Не, не става въпрос за приказките и филмите. Изводите си ги върша от моя живот! ”
8. „ Ти си оня елмаз, който всякога, щом хвана в ръце, трептя, с цел да не го изпусна на земята! ”

9. „ Когато обичаш, ти не приказваш. Тогава дишаш постепенно, гледаш дълбоко, усещаш ароматите, звуците. Когато обичаш, ти летиш! ”
10. „ Не е толкоз комплицирано човек да се влюби. Истински мъчно е да се влюби в верния човек! ”

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР