Жените са чувствителни същества, дори и да са силни и

...
Жените са чувствителни същества, дори и да са силни и
Коментари Харесай

15 неща, заради които никоя жена не бива да се извинява

Жените са чувствителни същества, даже и да са мощни и самостоятелни. Понякога те просто изпитват ненужна виновност за всичко, което споделят, вършат или усещат. За какво обаче за нищо на света не трябва да се извинявате?

1. За това, че казвате „ не “
Жените постоянно се усещат отговорни да кажат „ не “. Забравете за това. Имате право да тропнете с крайник.

2. За харесване на „ мъжки “ или „ момичешки “ неща
Това е вашият живот и вие решавате какво желаете. Няма причина, заради която не може да карате мотори, вместо да плетете.

3. За това, че не слагате грим
Ако не харесвате грима, не го нанасяйте. Пудра за лице вместо пласт декор дьо загар - също е ваш избор. В края на краищата, в случай че имате страхотна кожа, имате всички аргументи да се гордеете с това.

4. За избора на храна
Ако не обичате риба, това е единствено ваша работа. Яжте, каквото желаете и не се оправдавайте.

5. За това, че се забавлявате
Танцува ви се, пее или подскача по улицата или в парка, само че се чудете какво ще кажат хората. На никого няма да му повлияят зле тези секунди на чиста наслада, пък било тя и непозната.

6. За това, че сте малко егоистични
Егоизмът не е толкоз неприятен, изключително в случай че идва на дребни порции. Добре е, че желаете да имате време за себе си - не за работата, приятелите, фамилията или домакинстване.

7. За това, че имате страсти
Може да сте ядосани, щастливи, сюрпризирани, разочаровани, тъжни и даже безразлични - и не трябва да се извинявате, тъй като не сте дали отговор на някого с усмивка.

8. Защото имате потребност от помощ
Да поискате помощ е безусловно обикновено и никой няма да ви съди. И вместо да се извинявате, кажете откровено „ благодаря “.

9. Защото имате друго мнение
Всеки има право на глас, а дали близките ще харесат мнението ви е техен проблем. Единственият случай, когато би трябвало да се извинявате, че изразявате мислите си, е, когато сте го създали по недодялан и нелюбезен метод.

10. За това, което носите
Без значение дали харесвате рокли, клинове или размъкнати дънки. Освен в случай че не ходите по улицата по бикини или нарушавате дрескод в офиса, може да носите каквото желаете.

11. За достиженията си
Моментите ви на горделивост не са неточност и вие ги заслужавате.

12. Че обичате тялото си такова, каквото е
„ Твърде кльощава “, „ прекомерно дебела “, „ по мъжки мускулеста “, „ доста си върлинеста” и впрочем прилагателни чуваме всеки ден. Но хората са разнообразни, а на вас се пада да решите дали сте прелестна или не.

13. Защото не знаете всичко
Е, почтено казано, не трябва. В последна сметка ние непрекъснато учим нещо, даже и най-умни от нас.

14. За метода, по който живеете
Какво значи щастието за вас? Няколко деца? Страхотна кариера? Околосветско странствуване? Вашият живот е ваш избор. Слушайте сърцето си.

15. За вашата половост
Тялото си е ваша работа и от вас зависи с кого и по какъв начин ще го споделяте.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР