Жените с високи токчета изглеждат зашеметяващо и това е неоспорим

...
Жените с високи токчета изглеждат зашеметяващо и това е неоспорим
Коментари Харесай

Важни правила за избор на високи токчета, за да забравите за болката в краката

Жените с високи токчета наподобяват зашеметяващо и това е безспорен факт. Но носенето на обувки с висок ток постоянно върви дружно с някакъв дискомфорт. Те постоянно предизвикват болежка в краката или вършат мазоли походилата. Няма потребност да се помиряваме с това, защото има няколко трика за избор на съвършените обувки,които ще създадат живота ви по-лесен и краката ви по-щастливи.

Ето някои елементарни правила за избор на обувки на ток, с цел да забравите за болката:

1. Удобна височина на тока за всекидневно носене

Без значение какъв брой обичате високите токчета, ще би трябвало да изберете по-скромни варианти за ежедневна приложимост.Честото носене на обувки с висок ток вреди на здравето ни и в дълготраен проект, травмира коленните ни стави и връзки. Появата на гръбначни проблеми също е в листата. Казват, че хубостта е болежка, само че в действителност ли би трябвало да я понасяме, когато всичко, което би трябвало да създадем за по-комфортен живот, е съкращаване на височината на токчетата с няколко сантиметра? Можете да промените високите токчета с равни обувки или да изберете по-къс и по-удобен ток:

Лекарите имат вяра, че височината на тока за всекидневно носене не би трябвало да надвишава 4 см. Тази височина е минимум нездравословна, понижава натоварването на гръбначния дирек и не предизвиква дегенеративни промени в костната тъкан. Друга опция за избор на комфортни обувки е да се обърне внимание на дистанцията сред тока и подметката. Колкото по-висок е тока, толкоз по-малко ще бъде дистанцията. Разстоянието от 6 см се смята за безвредно - основава безвредна извивка и ви прави по-устойчиви.

2. Удобна и безвредна височина за празненство обувки

Ще би трябвало да употребявате по-сложен трик, с цел да изберете обувките си за празненство. Обаче си коства, тъй като тезиметоди ще ви оказват помощ да изберете идеалната височина на тока за вас. Добрата вест е, че в множеството случаитокът може да бъде по-висок от 2-4 см.

Първият способ регистрира характерните особености на тялото. Трябва да измерите височината и дължината на краката от бедрата до ходилата и да употребявате следната формула: (височина / дължина на крайници - 1,61) * 10.В резултат на това ще получите идеалната височина на тока.

Вторият способ изисква линия или сантиметър. Седнете комфортно на един стол и изпънете единия крайник пред себе си. Отпуснете крайници си и измерете дистанцията от петата до възглавничката на крайници. Цифрата, която ще получите е идеалната височина на токове за вас, тъй като тя е равна на естествения надолнище на стъпалото.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР