Жените с името Полина са много обаятелни, контактни, горди и

...
Жените с името Полина са много обаятелни, контактни, горди и
Коментари Харесай

Значение и съдба на името Полина

Жените с името Полина са доста обаятелни, контактни, горди и очарователни. Те са много самостоятелни и са способни даже да манипулират, в случай че го изискат. Понякога могат да ви се сторят като ледени кралици, защото постоянно имат много искания към всички към себе си.

В реалност са доста любвеобилни и положителни, като от време на време обаче крият своята същинска същина под привидната маска на ледена кралица. Не умеят да спорят и рядко се доверявате на някого. Понякога могат да са по-агресивни и избухливи, като към себе си са много сериозни.

Значение на името Полина

Това име е доста известно и известо у нас, като дословното значение на името Полина е " скромна ". Значението на името е директно обвързвана и с астрологията на това звучно име.

- Зодия: Козирог;

- Планета-покровител: Сатурн;

- Талисман камък: Селенит;

- Цвят: ярко син;

- Дърво: топола;

- Растение: лотос;

- Животно: лебед;

- Благоприятен ден: събота.

В реалност обаче значително смисъла на думата ни подсказва за бъдещето на човек и това, каква ще е неговата идеална работа, коя е съвършената му половинка, какъв човек е и редица други особености на живота, като ненапълно дефинира и ориста на Полина.

 Полина има доста приятелки

Хоби

Още от най-ранна възраст дамите с името Полина имат увлечения по модата и това последователно се трансформира в тяхно занимание, а след време и в работа, която същински обожават. Харесват спорта и постоянно гледат разнообразни спортни надпревари с голям интерес. Обожават да посещават разнообразни културни мероприятия и да уголемяват своя мироглед. Имат тъничък и елегантен усет, на който редица дами могат да завидят.

Приятелство

Жените, които носят името Полина имат доста занимателен манталитет, който им оказва помощ елементарно да основават другарства, като дружно с това са доста обаятелни и откровени. Именно с тези им качества те елементарно притеглят вниманието на хората към себе си. Обкръжават се единствено с хората, които са същински значими за тях и на които имат вяра на 100%. Ценят другарството и в никакъв случай не биха предали своите близки. Готови са във всеки един миг да ви подадат ръка и да ви оказват помощ да решите проблемите си.

Работа и бизнес

Предпазливостта и целеустремеността са главните движещи сили зад кариерното израстване на дамите, които носят това красиво и звучно име. Дамите, които се споделят Полина, постоянно се стремят към обществено самопризнание на всички околни към тях. В постигането на това доста им оказва помощ образованието, способността да се приспособяват, както и изобретателния разум, който имат. Професията на фешън дизайнер и специалист по изкуства се смята за една от най-успешните за дамите с това име, която също така им носи същинско наслаждение.

 Работа за Полина

Любов, семейство и брак

Жените със звучното име Полина постоянно крият същинската си същина под маската на равнодушието и даже егоизма. В реалност те са доста нежни и благи, като дружно с това ще им е нужно доста време, с цел да изберат своята втора половинка. Много са деликатни и мечтаят да срещнат своя принц, който ще дава отговор на всички техни условия и критерии, което не постоянно е доста елементарно.

Създавайки семейство, дамите с името Полина разкриват същинската си същина на макс, трансформирайки се във правилни и грижовни дами и майки. Те безусловно живеят за своето семейство, стараейки се да основават уют и топлота в фамилното огнище. В името на най-близките си хора те са подготвени даже да не помнят за фантазиите и свои огромни несбъднати стремежи, отделяйки задоволително внимание на всички значими за тях хора. Със сигурност в случай че свържете живота си с дамата, която носи името Полина ще сте същински благополучен и доста обичан мъж.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР