Жените предпочитат да излизат със забавни мъже. Причината за това

...
Жените предпочитат да излизат със забавни мъже. Причината за това
Коментари Харесай

Кой получава най-висока оценка в леглото? Забавните мъже, разбира се!

Жените избират да излизат със занимателни мъже. Причината за това е добре известна — те са отлична компания и чудесни събеседници. Оказва се обаче, че има и още нещо, което занимателните мъже умеят по-добре. Голяма част от дамите считат занимателните мъже за най-хубавите любовници. Това сочат резултатите от ново изследване, оповестено в Socioaffective Neuroscience & Psychology.

Изследването, извършено измежду 103 необвързани дами на възраст сред 20 и 69 годишна възраст, разкрива, че с цел да останат удовлетворени дамите от представянето на мъжа в леглото, не е належащо сътрудникът им безусловно да е с добра физика.

Може и да ви прозвучи необичайно, а на някои от вас даже необикновено, само че се оказва, че характерът е по-голям от външността. Според проучването един от най-важните фактори, които карат една дамата да изпитва по-често оргазми, по време на полов контакт, е възприятието за комизъм, което мъжът има.

Почти всички участнички в допитването декларирали, че характерът на колегата им е от значително значение за тяхното наслаждение по време на секс.

За да доближат до заключенията си, откривателите задали на дамите поредност от въпроси, свързани с техните сътрудници и присъщите им и отличителни черти, както и въпроси, свързани с удоволствието от секса.

Изследването открило, че дамите избират освен да се срещат със занимателни мъже, само че и да вършат секс с такива.

Най-висока оценка на представянето под чаршафите, дамите дали за мъже с възприятие за комизъм. След другите ценени качества се подреждат още творчеството, остроумието, сърдечното отношение и верността.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР