Жените по силата на тяхната физиология могат да живеят без

...
Жените по силата на тяхната физиология могат да живеят без
Коментари Харесай

Доказаха: Жените могат да живеят по-дълго без секс

Жените по силата на тяхната физиология могат да живеят без секс доста по-дълго, в сравнение с мъжете, демонстрира ново изследване.

Учените решили да опитват с това колкото дълго може да се живее без секс и това да няма последици. Те намерили отговор на този объркващ въпрос.

Според сексолозите дамите устоят по-дълго без полови милувки. Търпението на мъжете се изчерпва приблизително на третата седмица, а на дамите след втория месец, предава БГНЕС. В взаимозависимост от индивида признаците за дълъг " изсъхнал интервал " са нервност и неоснователен яд. Неудовлетвореността на дамите е по-видна, поради обстоятелството, че те по природа са по-емоционални.

Неотдавна немски сексолог шокира обществеността с ново прoучване, съгласно което буйният секс е нездравословен. Той има негативно влияние върху здравето и усилва риска от хипертония. Високата полова интензивност може да провокира мигрена и главоболие. За да извлечете от него най-положителните страни, сексът би трябвало да е спокоен и балансиран. Тогава той удължава живота приблизително с девет години.

Manager.bg
тагове дами живеят секс
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР