Жените по-лесно прощават изневярата на партньора, защото си въобразяват, че

...
Жените по-лесно прощават изневярата на партньора, защото си въобразяват, че
Коментари Харесай

Разкриха защо жените по-лесно прощават изневярата

Жените по-лесно простят изневярата на колегата, тъй като си фантазират, че могат да го " превъзпитат " и той да не повтори забежката, написа в. " Метро ".

Изданието цитира анкета, извършена измежду 1 200 души, направена от уеб страницата за извънбрачни запознанства Illicit Encounters. От получените данни ставало видно, че 60 % от дамите били дали прошка в предишното кръшкане на своя сътрудник.

Седем признака, че сътрудникът ви изневерява

Но единствено 38 на 100 от мъжете били склонни да постъпят по същия метод, когато схванат, че са станали рогоносци. Само 20 % от мачовците вярвали, че могат да вкарат в правия път неверницата и тя да спре да им кръшка. Останалите 80 на 100 считали задачата за невъзможна.

Зодиите, които изневеряват най-вече

На дамите по-често им изневерявали мъжете и поради всеопрощаващата им природа. Много постоянно мачовците не понасяли никакви последици от своите случки и нищо не ги спирало да не престават да я карат по същия метод.

И още за любовта и изневярата:

Защо мъжът и дамата обичат друго и кой изневерява повече?

Пет признака, които издават женската невярност

Жените най-често изневеряват с другари, а мъжете - с колежки

Четири признака, които издават кръшкачите По тематиката Мъжете се разстройват повече от половата невярност 10 признака за мъжката невярност Пет признака, които издават женската изневяра
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР