Жените от тези зодии пазят любовта си в тайна. Те

...
Жените от тези зодии пазят любовта си в тайна. Те
Коментари Харесай

Жените от тези зодии никога не признават любовта си

Жените от тези зодии пазят любовта си в загадка. Те не я признават, с изключение на в краен случай, тъй като това би ги направило слаби и уязвими или пък би им коствало нещо скъпо. Те може и да не не споделят „ Обичам те “, само че демонстрират любовта си по разнообразни способи.

Ето кои са те.

Овен

Самоуверена и дръзка жена Овен не е привикнала да демонстрира уязвимост на характера. Тя се стреми да построи облика на настоятелен и самостоятелен човек, заради което пази възприятията си в загадка.

Близнаци

Жените от този знак се считат за двулични. Но те в никакъв случай не дават огромни обещания. Близнаците не обичат сериозните връзки, харесват мимолетните и неангажиращи романи. И в това отношение те са извънредно сдържани в разкриването на възприятията си.

Дева

Жената от този знак не има вяра в любовта. Тя се нуждае от мъж, който има мъдрост и самочувствие. И едвам тогава ще стартира да мисли за сериозна връзка.

Скорпион

Жените от този знак имат сложен темперамент. За да открият персонални взаимоотношения, те би трябвало да преодолеят доста спънки, в това число и личното си съмнение. Скорпионът може да признае любовта си, само че единствено в случай че обичаният му премине няколко теста.

Стрелец

Любовта и дамата Стрелец - това са две изцяло несъвместими неща. Тези дами обичат независимостта и свободата. Те даже са способни да сложат завършек на връзката, в случай че усетят, че стартират да се влюбват.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР