Жените неслучайно се наричат ​​нежен пол. Тяхната красота и вътрешен

...
Жените неслучайно се наричат ​​нежен пол. Тяхната красота и вътрешен
Коментари Харесай

Как жените привличат мъже според зодията си

Жените неслучайно се назовават ​​нежен пол. Тяхната хубост и вътрешен свят им оказват помощ да бъдат постоянно една крачка пред мъжете в любовните игри. Представителите на всяка зодия имат своите трикове и уловки.
Овен
Това са най-хубавите съблазнителки от всички дами. Жените Овен са необикновено безапелационни и харизматични. За тях не е мъчно да завладяват сърцето на съвсем всеки мъж.
Телец
Телецът притегля със своята хубост и съвсем непоклатимо самочувствие. Тези дами постоянно наподобяват прекомерно недостъпни за елементарен мъж.
Близнаци
Що се отнася до флирта и привличането на внимание, Близнаците нямат равни тук. Тези дами излъчват не просто мощна сила, а съвсем магия.
Рак
Раците флиртуват доста зле, тъй като постоянно са извънредно взискателни към мъжете. Тези дами не се нуждаят от повече внимание, тъй като са оптимално рационални при избора на сътрудник. Те се пробват да дефинират характерностите на характера на мъжа, с цел да схванат по какъв начин да се построи връзка и дали това би трябвало да се направи.
Лъв
Лъвиците доста обичат да играят с мъже, без да им дават никакъв късмет. Ако лъвовете се спуснат от небето на земята, те стават необикновено привлекателни девойки, тъй като несъразмерната горделивост отблъсква.
Дева
Девите постоянно не са сигурни дали имат потребност от брак или връзка. Те притеглят мъжете със своята мъдрост и просветеност. С тези девойки и дами е доста прелестно да се приказва и са положителни другари за мъжете.
Везни
Везните имат всичко належащо на начинаещата съблазнителка. Тези дами са красиви, енергични, безусловно светят. Имат специфичен магнетизъм, сексапил.
Скорпион
Скорпионите обичат да уреждат инспекции за мъже, които не всеки възприема обикновено. Ако не сте доста ревностни от първата среща и сами не посочвате аргументи за ревнивост, тогава в любовта ще ви чака необикновен шанс.
Стрелец
Скромен, настоятелен и сериозен мъж най-вероятно няма да подхожда на жена Стрелец. Що се отнася до първото усещане, точно с помощта на него Стрелецът притегля доста мъже.
Козирог
Козирозите доста постоянно имат тотална рецесия във връзката. По време на такива интервали очарованието на тези дами пада и възможностите да получат мъжа на фантазиите стават съвсем нулеви. В множеството случаи Козирозите се влюбват поради неверната приоритизация.
Водолей
Чувството за комизъм за Водолея играе определяща роля в любовта. Ако жена или момиче от този знак знаят по какъв начин да се научат и могат да се майтапят в точния момент, тогава никой мъж няма да мине около нея.
Риби
Рибите притеглят вниманието единствено с хубост, защото в началните стадии на любовта те няма какво повече да предложат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР