Жените не само са по-добри шофьори от мъжете, но са

...
Жените не само са по-добри шофьори от мъжете, но са
Коментари Харесай

Жените са по-добри шофьори от мъжете, сочи проучване

Жените освен са по-добри водачи от мъжете, само че са и по-надеждни, написа в. "Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от изследване, направено във Англия.

Представителите на мощния пол евентуално ще възроптаят против изказванието, само че против статистиката не се спори. Проучването, направено по поръчка на Confused, сочи, че от 539 000 нарушаванията по пътищата в Англия и Уелс предходната година, внушителните 79 % са позволени от мъже. Близо една четвърт от тях са свързани с превишена скорост, като дамите са отговорни едвам в седем % от случаите.

Резултатите демонстрират още, че двойно повече мъже, в сравнение с дами, предявяват искове за автомобилна застраховка. Въпреки че изследването "нарочва " представителите на мощния пол за по-лоши водачи на МПС, дамите изостават, когато се касае за шофьорските изпити.

Миналата година 1,6 милиона души в Англия и Уелс са се явили на изпити за придобиване на шофьорска брошура. От тях 55 на 100 са се провалили, като дамите са 31 %, а мъжете - 24 %. От първия път брошура са взели 9 % от представителките на нежния пол и 11 % от мъжете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР