Жените, които са в UFC, се забелязват не само заради

...
Жените, които са в UFC, се забелязват не само заради
Коментари Харесай

Жените в UFC, които увеличиха своите гърди

Жените, които са в UFC, се виждат освен поради спортните резултат. Желанието им да влязат в новините ги предизвиква да работят крепко в залата, само че и да не не помнят за външния си тип. Някои от тях се взеха решение на хирургически интервенции, с цел да уголемят гърдите си – Пейдж Ванзант, Рейчъл Остович, Йоанна Йенджейчик, Пърл Гонсалес и Беки Ролингс.

Ето по какъв начин се трансформираха топ дамите на UFC:

Пейдж Ванзант
Един от най-популярните жени-бойци на нашето време е американката Пейдж Ванзант. Освен с ММА боевете, тази хубавица е известна с присъединяване си в шоуто „ Танцувай със звездите “. Също по този начин интензивно се бори за правата на дамите и неведнъж приказва за тежкото си минало, в което е била изнасилвана.

Пейдж не се срами от хубостта си и постоянно разгласява голи фотоси в обществените мрежи. Тя също е почтена в диалозите си и не се поколеба да признае пред TMZ, че е нараснала гърдите си.

„ Да, в действителност го направих. Аз съм момиче и постоянно съм желал цици. Но те в никакъв случай не се появиха, по тази причина си ги купих “, показа Ванзант.

Ванзант има 12 професионални дуела по ММА, от които 8 в UFC. В тях записа 5 победи и три загуби.


Рейчъл Остович
Наскоро Рейчъл Остович се оплака на почитателите си за „ непотребните “ килограми, насъбрани по време на карантината на ковид. Феновете успокояваха момичето, казвайки, че тя става единствено „ по-сочна “.

В UFC 29-годишната Рейчъл има три дуела: тя победи Карин Геворгян, а по-късно загуби от Монтана де ла Роуз и Пейдж Вансант. Последният влизане в клетката на Остович датира от януари 2019 година.


Йоана Йенджейчик
Бившата шампионка в лека категория на UFC Йоана Йенджейчик е едно от най-известните девойки в UFC. Последният дуел остави ужасяващ хематом по лицето на полякинята.
Подобно на доста дами борци, и тя е надградила гърдите си до забележими размери. Шампионът Вайли Джан преди дуела им даже се притесняваше, че Йоанна няма да може да наддава на тегло заради огромните импланти!


Пърл Гонсалес
Преди дебюта си в UFC Пърл Гонсалес научи, че Държавната комисия на Ню Йорк може да не я допусне до дуел поради импланти в гърдите си. След доста разправии въпреки всичко получи позволение да се бие.

Изминаха съвсем три години от последната изява на Гонсалес в UFC. Сега тя се бие в Invicta FC, където статистиката е 4-2.


Беки Ролингс
Скандалната австралийски Беки Ролингс има седем дуела в UFC, а в този момент е войник на „ Белатор “. През 2016 година тя самата уведоми почитателите си в обществените мрежи, че си е поставила силикон.

„ Доволна съм от работата, която бе свършена в Мексико. Изглежда естествено, само че въпреки всичко е коренна смяна “, сподели тогава Ролингс.
boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР