Жените, които практикуват йога, изневеряват най-често, сочи изследване сред 2

...
Жените, които практикуват йога, изневеряват най-често, сочи изследване сред 2
Коментари Харесай

Спортовете, които карат жените да изневеряват на половинките си

Жените, които практикуват йога, изневеряват най-често , сочи проучване измежду 2 000 спортуващи дами. Проучването е на британската интернет платформа, предоставяща услуги на фамилни двойки, „ Illicit Encounters “.

Анкетираните, декларират, че се занимават любителски със спорт,признават,че са имали най-малко една случка, а 1 168 от 2 000 дами са дали отговор, че практикуват йога . Освен това 78% от дамите с това занимание декларират, че то е подобрило половия им живот, а 52% признават, че са изневерили на колегата си най-малко един път.

На второ място в проучването са дамите, б ягайки от проблемите си посредством бягане в близкия парк или тъй наречените джогинг. 20% от тях изневеряват на колегата си. Третото място отива при тенисистките, следвани от ходещите на фитнес, плуване, колоездене.

Освен това 12% от интервюираните декларират, че имат занимание, единствено с цел да прекарват по-малко време с колегата си . За 26% заниманието е обвързвано с готовност да опитат нещо ново, При 10 % това е повлияно от новия им сътрудник, а 8% просто желаят да отслабнат. Около 6% го преглеждат като нов метод за облекчение на напрежението. Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР