Жените изпитват по-голяма вина след случаен секс, отколкото мъжете. Това

...
Жените изпитват по-голяма вина след случаен секс, отколкото мъжете. Това
Коментари Харесай

Жените - по-виновни и по-неудовлетворени от случайния секс

Жените изпитват по-голяма виновност след инцидентен секс, в сравнение с мъжете. Това демонстрират резултатите от изследване в Норвегия, оповестени в списание „ Evolutionary Psychology “, представени от trafficnews.bg.

Според създателите на проучването, разликите в отношението на двата пола към инцидентния секс може да се изясни с човешката еволюция. За да потвърдят изказванието си, те интервюирали над 260 норвежци от двата пола, на възраст сред 19 и 37 години. Участниците трябвало да дават отговор на въпроси за качеството на техния съкровен живот. Част от въпросите били свързани с това дали съжаляват, в случай че са имали инцидентен секс.

Оказва се, че множеството мъже не изпитват скрупули, в случай че са били в леглото с непозната. При дамите обаче ситуацията е радикално друго – близо 35% са дали отговор, че се разкайват за това, че са имали разхвърлян секс. Само 30% от интервюираните са показали, че са удовлетворени, в случай че имат съкровен контакт още на първата среща. На същото мнение са повече от половината от мъжете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР