Жените-депутати във Върховната Рада на Украйна заявиха, че ще настояват

...
Жените-депутати във Върховната Рада на Украйна заявиха, че ще настояват
Коментари Харесай

Хванаха украински депутат да си пише с проститутка

Жените-депутати във Върховната Рада на Украйна обявиха, че ще упорстват за оставката на забъркания в секс-скандал ръководител на комисията по външна политика Богдан Яременко, написа " Интерфакс Украйна ".
Инициативата беше препоръчана от депутата от фракцията " Опозиционна платформа – За живот " Антонина Славицкая. Поведението на Яременко, съгласно нея, е непрофесионално и позорно. Тя акцентира, че значително отвращение провокира не самият секс-скандал, а " поредицата от неистини, които се изговориха, и оправданието за това държание ". Тя съобщи, че в комисията по външна политика " има доста почтени дами, подготвени да поемат длъжността ръководител ", съобщи БГНЕС.
В поддръжка на това искане се изрече Ирина Геращенко от фракцията " Европейска взаимност ". Тя се възмущава, че с постъпката си Яременко подхранва най-лошите легенди за Украйна, че тук за 100 $ може да се купи жена. " Това е срам и считаме, че ръководителят на комисията би трябвало да подаде оставка ", съобщи Геращенко.
Яременко беше изловен от публицисти, че води интимна кореспонденция с продажница по време на парламентарно съвещание. На фотографията се вижда текста на разменените известия сред депутата и дамата, с която се прецизират изискванията на срещата, цената и типа услуги, които тя дава.
Първоначално политикът разгласява в обществените мрежи известие, че това е била готова от него провокация, откакто медиите почнали да разгласяват попаднали под фотообективите им преписки на депутатите.
" Това сработи. Ловците на измислени обстоятелства снимаха нещо, което не съществува. Не би трябвало да се има вяра на всичко, което разгласяват медиите ", написа Яременко.
Малко по-късно, обаче, депутатът беше заставен да признае грешката си. Той изясни, че е седял в " предпазен ъгъл ", като си е мислел, че публицистите няма да съумеят да снимат екрана на телефона му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР