Жените често дават заявка, че имат супер сили и нищо

...
Жените често дават заявка, че имат супер сили и нищо
Коментари Харесай

4 фрази, които всяка жена иска да чуе, когато е изморена

Жените постоянно дават поръчка, че имат супер сили и нищо и никой не е в положение да пречупи техните дух и сила.
Понякога обаче, както всяко живо създание, и те имат потребност от отмора и време за релакс.
За страдание половинките им не постоянно предусещат това и не им идва на разум да ги анулират в някое от нормалните отговорности.
Ще споделим с вас няколко изречения, които всяка една дама би желала да чуе от фамилията и половинката си, в случай че е на лимита на своите сили.
Ето ги и тях:
1. Отиди да поспиш! Имаш потребност от това!
Чувайки сходни слова, няма по какъв начин на една жена да не й стане благо и прочувствено. Много евентуално е даже умората да напусне тялото и на нейно място да се настани желанието за милувки и отдаденост. Мъже, опитвайте да четете сред редовете и не пропускайте момента, в който да демонстрирате угриженост към вашите дами на сърцето.
 Уморявате се елементарно? Ето за какво и по какъв начин да си помогнете Уморявате се елементарно? Ето за какво и по какъв начин да си помогнете
Според изследване, към една трета от здравите хора настояват, че постоянно се усещат изтощени и недоспали. Умората е общ признак за някои с...
2. Остави това! Аз ще измия чиниите, а ти поседни и си почини!
Мило е, нали? Фактът, че един мъж ще запретне ръкави и ще измие чиниите, приказва какъв брой грижлив глава на фамилията е той. Домакинската работа от дълго време престана да бъде женско обвързване. Още повече, че дамите се трудят наедно със своите избраници и заслужават понякога някой да вижда това.

3. Защо не си запалиш свещ и не си вземеш една релаксираща вана!
Върховно изявление! Не съществува нежно творение на този свят, което да не се възползва от едно такова подканване. Това напълно ясно значи, че някой се интересува от положението ви и избира да ви анулира, тъй че вие да се освежите.
 Съвети за унищожаване на умората в краката Съвети за унищожаване на умората в краката
Животът в последно време стана извънредно претрупан и динамичен. В края на работния ден постоянно се случва да усещаме краката си натежали и...
4. Остави децата на мен! Ти се погрижи за себе си!
Майчинството е най-красивата специалност на този свят. Тя обаче е и най-изморителна, тъй като работното време е 24 часа в денонощие. Има моменти, в които силите напущат майките и те се усещат слаби и безпомощни.

Когато обаче чуят някой да им нашепва сходни слова, си спомнят, че всичко това си коства.
Мъже, бъдете ласкателни. Грижете се за своите дами и ги отменяйте във всеки комфортен миг. Дори дамите да имат супер сили, те от време на време доближават своя предел!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР