Жени-социалистки от областите Велико Търново, Габрово, Ловеч, Плевен и Русе

...
Жени-социалистки от областите Велико Търново, Габрово, Ловеч, Плевен и Русе
Коментари Харесай

Жените-социалистки обсъждат „Визия за България“ на семинар във Велико Търново

Жени-социалистки от областите Велико Търново, Габрово, Ловеч, Плевен и Русе идват в остарялата столица с цел да обсъдят „ Визия за България “. Това ще се случи на семинар, който ще се организира в събота.

Встъпителни думи и приветствия ще насочат председателката на обединяването на жените-социалистки Катя Николова, националният представител Весела Лечева и общинският ръководител на Българска социалистическа партия Стефан Стефанов.

Първата тематика на семинара, която ще бъде разисквана, е присъединяване на жените-социалистки в подготовката на локалните избори. За реализация на повече дами в локалната власт като кметове и общински съветници ще приказва националният представител Дора Янкова. Тя е заместник-председател на Комисията по районно развиване, благоустройство и локално самоуправление, както и заместник-председател на Народно събрание на Обединението на жените-социалистки.

Във втората сесия на семинара ще се прегледат политиките в опазването на здравето и образованието в интерес на жителите на България, залегнати във „ Визия за България ”. По тематиката ще приказва националният представител проф. Анелия Клисарова, която е някогашен министър и сегашен заместник-председател на Комисията по обучение и просвета.

Семинарът ще приключи с показване на плана на Обединението на дамите –социалистки от област Габрово ”Свят без принуждение и зависимости ”. Презентацията ще бъде направена от националният представител Кристина Сидорова, която е заместник-председател на Комисията за битка с корупцията, спор на ползи и парламентарна нравственос.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР