Жени Марчева напоследък е оформила подозрително коремче. Водещата от Би

...
Жени Марчева напоследък е оформила подозрително коремче. Водещата от Би
Коментари Харесай

45-годишната Жени Марчева бременна с трето

Жени Марчева в последно време е оформила съмнително коремче. Водещата от Би Ти Ви, която преди време съумя да впечатли Николай Бареков с хубави „ баджаци ” е очевидно напълняла и наподобява като бременна. Дали в действителност носи дете на своята възраст от 45 години? Това е въпрос с нараснала компликация за нейните фенове, видя HotArena.

Прави усещане, че от известно време Жени от ден на ден напълнява. От няколко седмици тя е придобила форми на бременна жена, а коремът ѝ ясно изпъква под необятни рокли и поли. Водещата е оставила в историята описващите тялото ѝ секси дрешки и върви във все по-свободни и по-свободни кройки. Промяната във фигурата се наби на очи изключително осезателно в едно от последните излъчвания на „ Тази събота и неделя ”, когато Жени се появи в ефир с пола на ситни плисета. Тя извънредно добре наблягаше коремчето ѝ, от което следва да се заключи, че или малкия екран не разполага с положителни стилисти, които да подберат тоалет, скриващ минусите на водещата, и вместо това ги акцентират, или Марчева желае всички да схванат, че е пуснала стомах. Последното нормално е предпочитание, което само бременна жена може да има.

Водещата към този момент има две дъщери от своя брачен партньор Мартин. Тя се хвали, че той безусловно я носел на ръце, като не ѝ разрешавал да пипне домакинска  работа у дома. Вършел всичко вместо нея, грижел се даже за приготвянето на вечерята. Съпругата не доближавала готварската печка. При всички тези качества на мъжа до нея преди време се заприказва, че Жени си е хванала ухажор. Въпреки това тя и до през днешния ден е със законната си половинка и, в случай че в действителност е имало рецесия в колиба им, са съумели да я преодолеят. При толкоз добър и грижлив мъж няма да е изненада, в случай че Марчева е решила да ражда трето дете. Въпросът обаче е дали към този момент не ѝ е минало времето да излиза в майчинство. На 45 години множеството дами към този момент мислят за наближаването на критическата възраст, в сравнение с за следващо бебе в дома си, написа " Уикенд ".

Не е изключено точно възрастта да е причина за напълняването на Марчева и то да няма нищо общо с никаква бременност. Много феновете считат, че водещата може да е пуснала стомах в резултат на хормонални промени, които предшестват менопаузата. Коя от двете версии е вярна, ще стане ясно напълно скоро. Ако формите на Жени продължат да наедряват, това е сигурен знак, че в дома ѝ скоро ще плаче бебе. Ако обаче останат в настоящия си тип, е добре водещата или да мине на диета, или да помоли стилистите да ѝ сортират по-подходящи тоалети. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР