Жени Калканджиева призна, че ще празнува рожден ден по женски.

...
Жени Калканджиева призна, че ще празнува рожден ден по женски.
Коментари Харесай

Жени Калканджиева пак захапа скандалната Мис България 2017 и призна за голяма мъка от миналата година

Жени Калканджиева призна, че ще чества рожден ден по женски. " Ставам на 43 и мисля да събера най-малко толкоз девойки, с които да отбележа мотива си ", сподели брюнетката пред Никол Станкулова в " Здравей, България ". " След това мисля да отпътува със Стефан и дребния за Амстердам. Ние с Тачо сме ходили, само че детето не е. Вече в интернет е гледал забележителностите, само че е време и онлайн. Освен това желаеме да пътуваме, връзките ни с мъжа ми сега са страхотни ", призна хубавицата.

БЛИЦ напомня, че из светските среди настойчиво се зашушука, че двамата освен са добре, само че и мислят за второ дете. Калканджиева настойчиво упорствала да си има момиченце.

" Миналата година умря майка ми и може би по тази причина не чествах толкоз, другояче всичките ми рождени дни са бурни и доста шумни ", призна си още тя.

" Най-голямото ми предпочитание е Жорко да бъде добър човек, възпитаник и доста крепко дете. Ние с татко му сме в доста прекрасен интервал ", сподели Жени.

" Конкурсът " Мис България " към този момент не е това, което беше преди. Идват 17-годишни с целулит поради неприятните храни. Младите хора към този момент нямат като че ли тази упоритост. Виж ти по какъв начин изглеждаш, съвършена си, ставаш ", обърна се най-после тя към Никол.

" Относно Тамара.. По-добре е да е миската с направения нос, вместо миската с огромния нос. Най-важното е тя да се харесва. Аз обаче чух се май си е направила нослето, в очакване сме да забележим по този начин ли е ", приключи Калканджиева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР