Жени Калканджиева не ми е на нивото и няма да

...
Жени Калканджиева не ми е на нивото и няма да
Коментари Харесай

Ивета отвърна на удара на Калканджиева: Не ми е на нивото! +Луиза Григорова също оплю шефката на „Визаж“

Жени Калканджиева не ми е на равнището и няма да вземам участие в махленския й скандал с нашата моделка Ромари Тишер – това съобщи директната й съперничка Ивета Григорова , шефка на фешън организация „ Ивет Фешън “, разбра HotArena.

Тя пусна отворено писмо в отговор на абсурда сред колежката й от „ Визаж “ и участничката във „ ВИП Брадър “ – в собствен статус Жени разгласи, че не е срещала по-глупава манекенка от Розмари /припомни си ТУК/.

„ Заради извънредно ниското ниво  и противен език до момента нямахме сходно желание, само че защото много медии " яхнаха " абсурда, време е да изкажем и нашата позиция.

 

На първо място „ Ивет модерно “ е организация с 25 годишна история. 25 години, в които сме работили извънредно за чистия имидж на специалността " модел " и имаме вяра, че сме съумели, съдейки по доверието на нашите модели, клиенти и сътрудници.

 

Политиката ни на работа изисква почитание към персоналният живот и пространство на моделите ни. За нас той е ненарушим, с изключение на, в случай че не накърнява името и имиджа на организацията.

 

В съответния случай твърдо стоим зад нашия модел Розмари, защото представянето и в предаването не визира по отрицателен метод въпросният имидж.

 

Г-ца Тишер е пълновръстен, зрял човек и има своите показа за морал и възпитание, и ние имаме вяра, че изцяло осъзнава и стои зад дейностите си.

 

Какви са връзките и с нейния другар никой от нас не знае. Какво възприятие я управлява сега в Къщата също. Смятаме за редно да уважим правото и на персонален избор. Няма да си позволим да участваме в махленския скандал, който се спретна, тъй като това изрично не дава отговор на равнището на „ Ивет модерно “ “, цитира „ Телеграф “.

 

Щерката на Ивета – Луиза Григорова, също отбрани майка си с думите: „ Жени, аз съм много добра по математика, само че ми е мъчно да преброя правописните ти неточности. Всеки самичък дава отговор за себе си. Грозно е да намесваш „ Ивет Фешън “. По-добре идващото ти словоизлияние да бъде на клипче, с цел да си спестиш малко неначетеност “.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР