Жени Калканджиева може да се прави, че не й пука,

...
Жени Калканджиева може да се прави, че не й пука,
Коментари Харесай

Жени Калканджиева пиела по бутилка на ден в „Биг Брадър”

Жени Калканджиева може да се прави, че не й пука, че я изгониха от „ Биг Брадър ”, само че в действителност е тежко афектирана на съквартирантите и на феновете, клюкарят я нейни познати.

Някогашната шеста по красота в света бе заложила да е авангардна и забавна в шоуто с цената на всичко и преиграваше много, като се правеше на максимален познавач в риалитито. Въпреки това тя бе първата изритана и това я е съкрушило. 

Калканджиева се прочу в Къщата най-много с досадните си речи на маса, по време на които с цигара в едната ръка и с чаша вино в другата разясняваше на останалите разпоредбите на играта, като че ли ги е основала персонално тя. Вкарвайки се в ролята на безмилостна даскалица обаче, Жени обаче загуби интереса на феновете, които я намират по-скоро досадна, заради безумната  логорея и повтарянето по 100 пъти на една и съща мисъл. И всичко това на сериозен градус, защото Калканджиева непрекъснато си пийваше. Тя е консумирала най-малко по бутилка дневно, издават редактори в шоуто. написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР