Жени Калканджиева и моделите на Visages дадоха официален старт на

...
Жени Калканджиева и моделите на Visages дадоха официален старт на
Коментари Харесай

Visages даде старт на парти сезона за 2019-а с премиерата на Fashion Circle /снимки/

Жени Калканджиева и моделите на Visages дадоха формален старт на празненство сезона за 2019-а с бутиково фешън събитиe, по време на което публично показаха новият календар на организацията. Проектът, озаглавен Fashion Circle, събира в извънредно принт издание с лимитиран тираж фрагменти на фотографа Диляна Флорентин, въодушевени от тематиката за кръговрата в модата.
Една същинска експедиция в търсене на изгубения жанр - Fashion Circle показва свежа колаборация на ретро дрехи от 50-те и новаторски, към момента непредставени фешън сбирки.
Сред първите, които получиха извънредното издание бяха Ива Екимова, Гери Дончева, дизайнерките София Борисова и Жана Жекова, Маги Желязкова, Христо Сираков, Ники Кънчев, Константин Трендафилов и още куп ВИП посетители.
Първото огромно светско празненство за годината събра над 400 посетители, а изненадата на вечерта сервираха Дара Екимова и музикалното изобретение Филипа Петева.
И тъй като знаем, че хубостта ще избави света, тази година бяха раздадени и първите фешън награди на Visages. Една от емблематичните носителки на купата "Мис България " Габриела Василева, получи спeциалното отличие на Visages Model School, a конкуренцията за най-хубави модели завоюваха Мая Мирчева и Петър Стойчев. В онлайн борбата за най-хубав Influencer модел победителка се оказа Куини Алис, която има съвсем 22 хиляди почитатели в Instagram.
Победителите получиха специфични похвали от Pulse Fitness, Dr. Derm, SilverPink и Christian of Romа и неповторими статуетки от 3D bgprint.
По време на празненството беше показано и най-новото новаторско устройство на Бритиш Американ Табако за нагряване на тютюн - glo. В особено построения фон с емблематичния светещ кръг на glo пък позираха куп хубавици и посетители на събитието.
Гостите на извънредното празненство си споделиха "Наздраве " с чаша Тullamore D.E.W. Тройният бленд на марката несъмнено си заслужава да се опита, най-малкото поради фактa, че е второто по продажби в света ирландско уиски.
И тъй като Visages постоянно са държали да са от страната на по-добрата половина, за виновността по времена на празненството се бяха погрижили от Better half.

Снимки: Емил Колев
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР