Жени Живкова с нова есенно-зимна колекция - Фантазия“Новата есенно-зимна колекция

...
Жени Живкова с нова есенно-зимна колекция - Фантазия“Новата есенно-зимна колекция
Коментари Харесай

Жени Живкова с нова есенно-зимна колекция - „Фантазия“

Жени Живкова с нова есенно-зимна сбирка - „ Фантазия “
Новата есенно-зимна сбирка на Евгения Живкова носи името „ Фантазия “. Лице на сбирката е дъщерята на дизайнерката – Андреа Стефанова. Военно-униформените детайли са разпознаваеми в една от тематиките, описа за БГНЕС известната дизайнерка.

„ Новата сбирка се назовава „ Фантазия “, тъй като считам, че задейства въображението, фантазията си когато стартирам да създавам “, съобщи Живкова. Тя е заложила на екстравагантни, разнообразни детайли. Открояват се присъщите за военните униформи джобове и пагони. Моделите са създадени в нов, по-интересен вид, комбинирани са плат с кожа.

Все повече дизайнери по света започнаха да се отхвърлят от естествената кожа. Живкова обаче счита, че кожата е извънредно съвременна - както лицевата кожа напа, по този начин и кожата с косъм. „ Смятам, че ще продължа да залагам на тях “, акцентира тя.

Запазена марка в облеклата на Жени Живкова е потреблението на червен и черен цвят. „ Този път ще употребявам малко по-тъмно алено - кардиналско алено. Има дрехи с флорални претекстове, също по този начин и дюс. Червеното нормално доста се харесва на българките, регистрира тя.

Лице на новата сбирка е дъщерята на Жени Живкова - Андреа Стефанова, която е приключила фешън дизайн, а магистърската степен „ Стайлинг “ е от Нов български университет. „ Надявам се да продължи, допускам, че това ще бъде нейното предопределение “, описа Жени Живкова. Все още съгласно нея не може да се каже дали ще следва своя лична линия или ще оказва помощ в нейната фешън къща с доразвиване на концепциите. „ Смятам, че моята марка към този момент е наложена в България и би било по-лесно да се излезе с нова линия в марката, която аз съм основала. Но, несъмнено, тя ще си реши “, сподели Живкова. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР