Женева обещава на туристите по 100 швейцарски франка за джобни

...
Женева обещава на туристите по 100 швейцарски франка за джобни
Коментари Харесай

Женева предлага джобни пари на туристите

Женева дава обещание на туристите по 100 швейцарски франка за джобни разноски, оповестява туристическият уебсайт АТОР, представен от БГНЕС. Разбира се, не става въпрос за пари в брой. Средствата ще се превеждат в специфична предплатена карта – подарък, с която може да се правят заплащания в хотели, заведения за хранене, питейни заведения, кафенета и други обекти в града.

За да бъдат включени в програмата, туристите би трябвало да имат най-малко две нощувки в хотелите, които са се включили към акцията. Картата се дава при регистрирането в хотела, като за една стая се поставя единствено една карта. Желаещите могат да се възползват от услугата до 31 декември 2020 г.

Сайтът предизвестява, че средства в картата не могат да бъдат сменени за пари в брой, нито клиентът да получи остатъка от тях, при положение, че не ги е похарчил.

В плана вземат участие към 60 хотела, 60 бара и заведения за хранене, измежду които и заведения със звезди от " Мишлен ”.

Средствата по картата могат да бъдат изразходвани и за екскурзии, музеи и визити на басейни навън към брега на Женевското езеро.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР