Женен от пръв поглед Обединеното кралство звезда Жорж Бертоно каза,

...
Женен от пръв поглед Обединеното кралство звезда Жорж Бертоно каза,
Коментари Харесай

E4 Женен от пръв поглед Обединеното кралство Звездата Джордж казва, че Джордан и Люк им „липса на класа“

Женен от пръв взор Обединеното кралство звезда Жорж Бертоно сподели, че сътрудниците му Люк Уорли и Джордан Гейл нямат класа, до момента в който подлага на критика лудориите им в нов чат.

Ралити звездата стана известна в най-новата поредност от програмата E4 и си партнира с Пеги Роуз. На дуото не им беше най-лесно в опита, само че избраха да се придържат един към различен и да работят върху връзката си. Феновете бяха шокирани да гледат по какъв начин всички звезди се караха и биеха между тях през целия сезон.

Всичко пристигна на върха, когато Джордан и Люк влязоха във физическа кавга. Това не завърши в шоуто, защото те се подиграваха един на различен в обществените медии, което докара до организирането на боксов мач. Месеци след края на сериала, Жорж беше запитан дали враждата сред Джордан Гейл и Люк Уорли е фалшифицирана.

Разговаряйки с водещите Боби Норис и Стивън Ленг в Access All Areas на радио FUBAR, той изясни: „ Люк и [Джордан] не се разбирайте. Освен в случай че не са говорили и са споделили „ всякога, когат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР