Жената Везни – мъдра и царствена Ако мъдрият цар Соломон

...
Жената Везни – мъдра и царствена Ако мъдрият цар Соломон
Коментари Харесай

Жената Везни - мъдра и царствена

Жената Везни – мъдра и царствена
Ако мъдрият цар Соломон беше жена, то сигурно щеше да бъде жена от зодия Везни. Мъдра, разумна и ценяща салдото, тази жена е основана, с цел да внася ред в живота на хората. Нейният знак е везната, и точно тя и оказва помощ да взима постоянно верните решения, да преценя обстановките и хората, да върви напред. Тя е харизматична, блага и общителна. Тя умее да комуникира с всевъзможни хора, които незабавно схващат какъв брой прелестен може да бъде диалога с жена като нея. Жената везни е очарователна комбинация от логичност и страст. Тя постоянно е отворена към здравия разсъдък и ще признае с наслада, в случай че е позволила неточност, стига да и бъдат предоставени разумни пояснения за това. Жената Везни е една страхотна, уравновесена жена, която си заслужава да имате в приятелския си кръг.
Жената Везни и любовта
Везни е знак, ръководен от Венера. Ето за какво дамите от тази зодия се стремят към хармонизиране на партньорствата. В любовта, дамата Везни търси равновесие, съвършеният мъж, който ще я обсипе с обич и свежи цветя. Тя изпитва наслаждение да бъде обичана и ще бъде изцяло отдадена на индивида до нея. Въпреки че дамата Везни може да наподобява хладна, спокойна и резервирана, когато се отпусне пред някого, тя може да бъде доста спонтанна, игрива и сантиментална. Жените Везни не умеят да играят любовните игри. Те са почтени и открити и чакат същото от колегата си.
Жената Везни и кариерата
Разумна, разумна и умееща да преценя всяка обстановка, дамата Дева е страховит чиновник. Тя постоянно се стреми да прави заложената и работа по най-хубавия вероятен метод, само че и чака същото от отсрещната страна. Тя не би се задоволила с нещо по-малко от най-хубавото и в никакъв случай не би влагала сила в работа, която не я провокира интелектуално или не и дава нужните средства. Тя е съвършен правист, банков чиновник, управител.
Жената Везни и здравето
Жената Везни знае по какъв начин да се погрижи за тялото си. Ето за какво тя постоянно има красиво, добре изглеждащо и крепко тяло. Тя се занимава с йога, храни се вярно и не прави компромис със здравето си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР