Жената в различните ѝ роли е тазгодишното мото на българския

...
Жената в различните ѝ роли е тазгодишното мото на българския
Коментари Харесай

Над 30 процента от предприемачите в България са жени

" Жената в другите ѝ функции " е тазгодишното мото на българския формат " Денят на дамата бизнесмен ", който ще бъде маркиран на 20 ноември 2023 година в България. Мисия на форума е дамите и младите девойки да получат нужното поощряване, споделен опит и ентусиазъм, с цел да се развиват сполучливо и трансфорат в водачи, постигащи триумф във всяка една своя роля. 

" Този конгрес в международен мащаб се организира от 10 години. През 2013 година се учредява като Ден на дамата бизнесмен в Съединени американски щати. И от там нататък се популяризира като идея в доста други страни, като сега се чества в 144 страни ", споделя Славянка Стойкова, заместник-председател на Асоциацията на дамите бизнесмени в България – " Селена ".

По думите ѝ в границите на днешния ден са планувани разнообразни семинари, разграничени в дневна и вечерна част. Акцент е комплексната роля, която дамите извършват в всекидневието си. Отделено е място на мотивацията, както и взаимовръзката сред неестествен и натурален разсъдък.

Ролята на дамите бизнесмени е сплотяваща и насочваща към това, че те имат потребност от поддръжка. Важно е дамите, притежаващи нужния усет, познания и пълномощия, да развиват предприемаческите си умения в България.

Данните на Националния статистически институт сочат, че през последните години делът на бизнес дамите в България се усилва, като над 30% от бизнесмените у нас са от нежния пол. Това е и повода за 5-и път Асоциацията на дамите бизнесмени в България да провежда особено събитие, на което дамите, занимаващи се с предприемаческа активност, ще имат опция да споделят своите познания, да окуражат хората към себе си и да им оказват помощ за тяхното бизнес и личностно развиване. 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР