Жената се представя за болна, за социално слаба и проси

...
Жената се представя за болна, за социално слаба и проси
Коментари Харесай

Безумие! Милионерката И Сестра На Кмет Пена Петкова Проси Агресивно На Морето!

Жената се показва за болна, за обществено слаба и проси пари. Преди няколко години се опита да открадне няколко продукта от магазина, където работя! Току-що още веднъж се опита да припечели нещо от мен, този път говорейки на съветски език. Бъдете внимателни и не се поддавайте на лъжливия й външен тип ”, написа будна гражданка, която моли да не демонстрираме страдание към нападателната Пена.

Жената се споделя Пена Илиева Петкова, сестра е на кмета на село Зидарово Стойчо Петков и по никакъв начин не е за подценяване. Лятото тя се препитава с милостиня по Черноморието, а през зимата търси благодеяние от милостиви бургазлии, като обикаля с патериците в центъра на регионалния град.

„ Пена е от село Зидарово и е доста нападателна! По последна информация беше в София и искаше да се снима в " Съдебен спор ". Но Жоро Игнатов видя и пати с нея и очевидно са се отървали някак си и отново е тук! Тази жена постоянно пребива старата си и болна майка! Скача на пердах на очевидно по слаби и беззащитни хора от нея! Пазете се. За толкоз години тя сигурно е натрупала солидно положение. Спретната е и умее да провокира страдание, само че дано хората внимават с нея ”, предизвестява локален човек от Созопол. Кметът на Зидарово Стойчо Петков бе сбит по случая.

" Сестра ми и майка ми са пълнолетни хора, не ме питайте за тях ", отсече той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР