Жената се е срещнала с двамата, както и с приятел,

...
Жената се е срещнала с двамата, както и с приятел,
Коментари Харесай

Скандал! Известна Футболна Звезда Се Е Дрогирал И Е Насилил Припаднала Манекенка!

Жената се е срещнала с двамата, както и с другар, за вечеря преди да се насочат към нощен клуб в тузарския квартал Мейфеър. Манекенката е танцувала с футболната звезда, след което го е целунала. Тя твърди, че е изпила единствено две чаши шампанско и една водка, само че е почнала да се усеща зле и е повърнала, с което вечерта за нея е трябвало да завърши.

Когато се връщат в наетия от нея апартамент в Уестминстър, моделът продължава да се усеща зле и непосредствено припада на леглото. Според показанията пред полицията, тя се разсънва до момента в който футболистът прави с*кс с нея като ѝ е свалил бельото в интервала на безсъзнание на хубавицата.

Въпреки болката, упоената манекенка не съумява да се отскубне от звездата и още веднъж припада, след което по-късно се разсънва, а на леглото до нея е приятелят на играча от Висшата лига. Тя му споделя какво се е случило и моли за помощ, само че вместо това и футболистът от долните равнища на британския футбол я изнасилва. Този път въпреки всичко момичето съумява да се измъкне, след което още веднъж припада. Когато се буди, мъжете към този момент ги няма.

Тя пробва да рапортува за случая в лондонската полиция, само че районното ръководство е затворено, по тази причина го прави в Париж, когато се завръща във френската столица.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР