Жената, родена под знака на Близнаци, крие (поне) два женски

...
Жената, родена под знака на Близнаци, крие (поне) два женски
Коментари Харесай

5 брутални истини за жената Близнаци

Жената, родена под знака на Близнаци, крие (поне) два женски облика в себе си. За някои хора това може да е доста изморително, само че Близнаците са просто такива, каквито са, без да се извиняват за това. В един миг тази жена може да е плахата, слабата и скромната, а в идващия да се трансформира във безгрижен орел, разперил крила и дебнещ идната си жертва. Едно е несъмнено, в случай че харесвате провокациите, тази комбинация от завладяващи персони ще ви накара да обичате дамата Близнаци с цялото си сърце!
1. Има сантиментална душа
Тази дама си пада по сантименталните любовни слова и елементарно омагьосва мъжете. Няма да срещнете друга жена, способна на сходна досетливост, с цел да ви достави същинска приятност с любовта и неустоимия си сексапил. Тя може да рецитира любовни стихове и да ви демонстрира творби на изкуството със същата пристрастеност, с която би споделила чаша алено вино на килима в хола.
2. Адаптивна е и намира място във всяка компания
Жената Близнаци е извънредно интелигентна и има способността да разисква всяка тематика под слънцето - политика, вяра, пътувания. Тя е любопитна, изпъкваща, а пъргавият й разум прелита от една мисъл на друга по-бързо от мълния.
3. Не търси „ принца на белия кон ”
Тя се нуждае от сътрудник, който може да я забавлява и подтиква душевен. Независимо какъв брой висок, хубав или богат е един мъж, в случай че не е проницателен и не може да задържи интереса й, тогава тя ще изчезне като вятъра.
4. Обича физическите провокации
В нейно лице ще имате същински приятел за завършения. Тя ще ви следва във всяко ваше начинание – водолазно гмуркане, мотокрос, каране на велосипед или бадминтон. Ще се интересува от всевъзможен спорт навън, което несъмнено, няма да й пречи да бъде нежна и женствена.
5. Уверени са в себе си
Много значимо качество за всяка жена! Близнаците са извънредно уверени в себе си, знаят идеално какъв брой костват, което ги прави и неревниви. Те няма да се впечатлят изключително, в случай че им „ чешете егото ”, тъй че не се хабете на вятъра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР