Жената Риби процъфтява, когато животът й е изпълнен със забавление,

...
Жената Риби процъфтява, когато животът й е изпълнен със забавление,
Коментари Харесай

Какъв подарък да изберете, за да спечелите сърцето на жената Риби

Жената Риби процъфтява, когато животът й е изпълнен със развлечение, смях, наслада и хубост. Тя обича да се усеща свободна и да притегля вниманието, като инстинктивно се отклонява от хора, чиито черти тя усеща прекомерно отрицателни или тежки за нея. Тези дами с лекост притеглят хората, което идва от това, че не се пробват да се вършат на някой различен, а се държат естествено. Техният жанр не постоянно е в крайник с най-новите трендове, само че постоянно прелъстителен и комфортен.

Жената Риби е известна и с това, че е страхотна хубавица - даже когато не е посетила козметичния салон, тя наподобява очарователно, тъй като има натурален сексапил. В последна сметка ръководещата й планета е Венера. И тя владее това познание с убеденост, което я улеснява да приказва - и да флиртува - с всички.



Ако желаете да я впечатлите, би трябвало да знаете, че една жена Риби прави оценка смислените дарове, както и тези, които акцентират нейната прелестна осанка и допълват нейните характерности, ръководени от Венера.

Подобно на Богинята на любовта, множеството дами от зодия Риби ще се радват да украсяват нежните елементи от тялото със скъпоценни бижута. Дори не се опитвайте да ги залъжете с ментета! Но също по този начин тези хубавици биха оценили хубава книга или забавно странствуване.

Въпреки че ежедневното им облекло е много съвременно, елегантно и стилно, този въздушен знак, който е влюбен в хубостта (външна и вътрешна), в никакъв случай няма да престане да жадува за удоволствието, което получава от подаръците.

Американските и мексиканските бижута също са привлекателни за тази зодия като цяло - само че избират по-стари неща, които се превеждат в съвременен тип, с геометрични детайли и забавни линии. Внимателно подбирайте бижутата и в никакъв случай не избирайте нещо прекомерно огромно и кичозно. По-добре малко, само че лъскаво и нежно.

Жените Риби се отвращават от неща, които са направени жестоко и да доста огромни . Затова използвайте добър усет и проницателност, когато пазарувате за тях. Никога не забравяйте - те са сантиментални, тъй че, когато се съмнявате в подаръка, красивите цветя и любовно стихотворение постоянно ще свършат работа.

Жената Риби ще оцени извънредно доста всеки жест, който извършите за нея, изключително в случай че усети усърдие и предпочитание от ваша страна. Тя обожава подаръците, изненадите и всичко, което я кара да се усмихва. А най-щастлива се усеща, когато знае, че е ценена и харесвана. Така че каквото и да изберете, не забравяйте да добавите картичка с надпис: „ За най-специалната жена! “.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР