Жената Риби е нежна, доверчива и уязвима. Толкова е лесно

...
Жената Риби е нежна, доверчива и уязвима. Толкова е лесно
Коментари Харесай

Как да спечелите сърцето на жена Риби: Тя е очарователна, но няма да позволи на всеки да се приближи до нея

Жената Риби е нежна, доверчива и уязвима. Толкова е елементарно да я нараниш! Направите ли го обаче, би трябвало да сте наясно, че тези дами рядко дават втори късмет на хората, които са предали доверието им.

С какво се отличава прелестната дама Риби?

Уязвимост

Жената Риби доста елементарно може да бъде засегната, по тази причина тя търси волеви мъж, който да е водачът в връзките им. Тя би трябвало да се усеща сигурна и спокойна зад него, като зад каменна стена, а той самият в никакъв случай да не я наскърбява и да не разрешава на другите да го вършат.

Неувереност във взаимоотношенията

Жената Риби изпитва компликации при взимане на решение за избора на сътрудник, заради което неведнъж „ върви по течението “, очаквайки самодейността от мъжа.

Романтични персони

Дамите Риби доста харесват, когато им се посвещават стихове, картини, песни и други такива неща. Ще се харесате доста на дамата, в случай че я поканите на разходка в парка, сантиментална вечеря на свещи или пък й посвирите на китара към огъня.

Сладки бъбривки

Риби, както всяка друга жена, обича да приказва на разнообразни тематики. Но също по този начин тя умее и да слуша, а това качество е ценено от мощния пол.

Дружелюбност

Жената Риби не търпи никаква експанзия и интриги.

Мистичност

Жената Риби си пада доста по разнообразни тайнствени неща, вървене по екстрасенси и по мистиката изобщо.

Емоционалност

Жената Риби е сензитивна и показва намерено страстите си и чака това от колегата. Дори и в интимните връзки, тя също се нуждае от мощни страсти – продължителни милувки, обятия, целувки и нежни погледи, несъмнено.

Как да завладеете сърцето на жена Риби?

Жената Риби е очарователна, само че няма да разреши на всеки да се приближи до нея. Тези дами търсят мощен мъж, който да поеме водачеството да се трансформира в постоянна опора за тях.

Жената Риби е доста еластичен и забавен събеседник. В компания тя незабавно ще поддържа всяка тематика, по тази причина може да я провокирате с разнообразни неща, само че единствено не говорете за война, принуждение или ликвидиране. Като гальовен и благ човек, тя просто не може да понася тези тематики.

В опит да спечелите сърцето на дамата, на първо време се прицелете в това, да й станете добър другар. Може и да флиртувате, само че малко. Тогава дамата Риби ще се реши да ви приближи и ще стартира последователно да ви позволява до сърцето си.

Щом спечелите сърцето на дамата Риби, ще бъдете възнаградени десетократно за напъните. Защото ще се сдобиете освен с вярна и любяща брачна половинка, само че и с прелестна майка за вашите деца!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР