Жената, прегазена от дрогиран шофьор в Самоков, за първи път

...
Жената, прегазена от дрогиран шофьор в Самоков, за първи път
Коментари Харесай

Жената, прегазена два пъти от дрогиран в Самоков: Да оцелееш след такова нещо е чудо!

Жената, прегазена от дрогиран водач в Самоков, за първи път споделя за случая, който едвам не лиши живота й. Недялка Джикова към момента е прикована към болничното легло и се надява да проходи още веднъж.

Тя е прегазена в центъра на Самоков през юли. Разказва, че поради случая с месеци наред е била сред живота и гибелта.

"Четири пъти погледнах, огледах се да пресека, никой нямаше. Автомобилите бяха неподвижен. В момента, в който съм тръгнала да прекосявам, той е тръгнал обратно. И ме удря откъм гърба. Аз не го виждам по какъв начин ме удря откъм гърба. Падам под автомобила и той към този момент ме прегазва, и повторно потегля напред ", описа Недялка в новинарска емисия тази заран.

Казва, че я е заболяло - и от гумите по тялото й, а и от бягството на водача. "Не мога да си показва – едно животно не можеш да блъснеш на пътя, камо ли да блъснеш човек и да го подминеш, и да избягаш. Не може, нечовешко е ", сподели потърпевшата.

Първоначално медици дефинират контузиите й като несъвместими с живота - десетки счупвания на таза, ръцете и ребрата, премазани бели дробове и хематом в мозъка.

"Да оцелееш след такова нещо е знамение. Чудо е ", безапелационна е Недялка.

Остава в кома седмици наред и от самото начало сънува, че животът й продължава - работа, грижи и прибиране, само че не у дома, а в болница
"Крепеше ме вярата за децата, че не би трябвало да остават сами. Единствено това. На Господ и Богородица непрестанно се молех. Не желаех да загивам. Исках светлина, желаех вяра и я получих ", показа Недялка.

Казва, че в този момент живее втори живот, а фантазиите й са да не зависи от непознати грижи и още веднъж да проходи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР