Жената, пострадала при пожара в сливенския квартал Дружба тази нощ,

...
Жената, пострадала при пожара в сливенския квартал Дружба тази нощ,
Коментари Харесай

Жената, пострадала при пожара в Сливен, е транспортирана в Пловдив

Жената, потърпевша при пожара в сливенския квартал " Дружба " тази нощ, е превозена в клиника по изгаряния в Пловдив. Това заяви пред " Фокус " началникът на Районна работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " -Сливен Стефан Димитров. По първични данни мъжът, умрял при пожара, се се е задушил от дима, преди огънят да обхване жилището. Жената е била изведена от терасата през дома си  със специфична евакуационна качулка. Преди това,  пожарникарите трябвало да я убедят да не скача през парапета.

Два екипа са взели участие в гасенето на огъня, като е имало известно закъснение поради отвод на компресора на една от машините. Трудно се гасяло, тъй като в жилището имало насъбрани доста движимости и опаковки. Междувременно, били евакуирани всички живущи в блока. Има вреди по прилежащите жилища, само че няма други потърпевши.

Сигналът за пожара, съгласно Димитров, е подаден със забавяне. В 23. 36 часа Пожарната била известена от телефон 112. Огънят, обаче към този момент е бил обхванал жилището. Все още не са ясни аргументите за възникването на пожара.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР