Жената попадна в Киев, след като е тръгнала към грешната

...
Жената попадна в Киев, след като е тръгнала към грешната
Коментари Харесай

Българка с билет за Валенсия се озова в Киев след куп куриозни стечения

Жената попадна в Киев, откакто е тръгнала към неверната врата, а личният състав на " Райънеър “ не е забелязал, че бордната й карта е за различен полет, оповестява " Дейли Стар Онлайн “.

Тя споделя историята в профила си във Facebook, като изяснява: " В момента съм в Киев!! Чакам на летището и най-лошото е, че тук няма офис на " Райънеър “, тъй че всичко лишава епохи, с цел да се подреди! “

" Не разбирам по какъв начин билетът ми беше сканиран и предаден и по какъв начин пристигнах до тук без виза “.

Междувременно гаджето на Инка я чака на летището във Валенсия, без да знае какво се е случило.

Нашата сънародничка Христина Филева се озова в Украйна вместо Испания. В тази неуместна обстановка попадна една българка, живееща в Англия. Жената имала постоянен билет за полет от Лондон за Валенсия. Качила се на аероплан а, само че се озовала в Киев, разказва NOVA.

30-годишната Филева живее в Англия, взема решение да посети приятеля си във Валенсия, Испания. Купува си билет, отива на летището в Лондон, само че няколко часа по-късно схваща, че не е пристигнала в испанския град, а на другия завършек на Европа – в Киев, Украйна. Оказва се, че е объркала гейта.

" Летях от летище " Станстед " и мисля, че трябваше да отида до врата 44, а съм се озовала на врата 54 “.

Тази неточност обаче не била поправена и Инка се качва на борда на аероплан а, откакто чиновниците са сканирали бордната й карта и са я пуснали към полета до Киев.

" Провериха билета ми няколко пъти, даже попитах в аероплан а в какъв брой часа ще дойде във Валенсия и ми дадоха отговор, че полета е два часа и петнадесет минути. “

Тъй като това е полет в ранните часове на сутринта, Инка, която работи като барман, проспива цялото пътешестване.

След като билетът й бил тестван, тя и останалите пасажери не са били извозени с рейс, а са били качени непосредствено на аероплан а. Христина твърди, че не е чула, когато са съобщавали каква е дестинацията на полета. Имало и съвпадане – мястото, написано в билета на дамата, се оказало свободно и в неверния аероплан.

Попаднала в безумната обстановка, без да има визия по какъв начин се е озовала в напълно друга страна, Инка стартира да плаче и отива до осведомителния пункт, с цел да помоли за помощ.

На осведомителното бюро даже не могат да схванат по какъв начин се е озовала там и й желаят билета за Киев. Тя траяла да им демонстрира билета за Валенсия, без някой да разбере по какъв начин се е случило всичко това.

Христина споделя, че никой на летището в Киев не разбирал британски и връзката била доста сложна. Въпреки това съумели да оказват помощ.

" Отне много време, до момента в който схванат какво се случва, тъй като беше необяснимо по какъв начин е допустимо. Просто на никой не се е случвало и особено в това летище споделиха, че до момента са нямали подобен случай. Аз, когато дойдох в Киев, си прекарах целия ден на летището, тъй като чаках да ми провеждат хотел и да намерят идващия билет за Испания, защото няма никакви полети и нямаше за Испания по това време. За другия ден имаха полет до Манчестър и по-късно от Манчестър до Валенсия. Всичко беше покрито от самолетната компания ", изясни Христина.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР