Жената, пътувала с циганина, задържан за нападението с брадва на

...
Жената, пътувала с циганина, задържан за нападението с брадва на
Коментари Харесай

Проговори бременната приятелка на циганина, нападнал курсанти с брадва

Жената, пътувала с циганина, арестуван за нападението с секира на курсанти от Военния университет във Велико Търново, излезе със своя версия пред камерите на БТВ - те се подигравали с тях и ги обиждали.

Според курсантите обаче единствената имитация, която момчетата споделили на мъжа, била: „ Има ли проблем?”, след което той скочил с секира от колата, а те се заключили, тъй като се изплашили.

Зад кормилото на автомобила в неделя вечерта била Миглена Тодорова, а не арестуваният Йордан, споделя дамата. Колата с курсантите ги настигнала.

„ Шофирах и видях, че започнаха да ми присвяткат откъм гърба, макар че изпреварването беше неразрешено. Карах си най-нормално. И откакто ни изпревариха, ни демонстрираха междинен пръст. Половината ръка се виждаше и се виждаха военните му дрехи”, уточни приятелката на Йордан.

Според дамата почнало гонене и с цел да сплаши момчетата, Йордан извадил секира.

„ Той не е желал да убие никого, просто да ги сплаши ли, не знам по какъв начин да го нарека. Просто не беше редно от тяхна страна да ни заплашват на пътя. Той защитаваше мен, себе си и дребното, което нося”, акцентира Миглена.

Родителите на курсантите обаче настояват, че децата им са жертви на експанзия, и желаят строго наказване за нападателя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР