Жената Овен Огнен Питон Силна, рязка с неконтролируеми изблици на

...
Жената Овен Огнен Питон Силна, рязка с неконтролируеми изблици на
Коментари Харесай

Ако всички жени наистина са змии, коя сте вие според зодията си?

Жената Овен

Огнен Питон

Силна, внезапна с неконтролируеми прояви на гняв. Дори най-увереният мъж може да си тръгне. Но пък има и плюс – тази змия работи намерено, без коварство. Ако ще те нападне, първо ще видиш нападателния й взор. 



Жената Телец

Ехидна Пепелянка

Красива, с огромно самочувствие, даже нарцистична. Напада единствено, когато е провокирана, само че зъбите й са рискови! Тя постоянно слага себе си преди всичко. Дори да е влюбена до уши, няма да търпи дълго някой да й скача по главата!

Жената Близнаци

Черна Мамба

Много рискова змия, изключително за мъжете! Привлича с красиво лице и обещания за обич, а по-късно изритва без да й мигне окото и без грам благосклонност. Подвижна, бърза, лукава, от време на време цинична. Бързо не помни неприятното, само че до момента в който е в главата й, ще те подложи на жестоки унижения.

Жената Рак

Спяща Кобра

Тя си стои встрани, не закача никого, не е общителна, имаш възприятието, че си живее в личен свят, само че истината е, че деликатно следи и единствено чака да бъде наранена. Тогава атакува гневно, нормално когато минимум очакваш. 

Жената Лъв

Кралска Боа

Тя си е типична кралица – суетна, обича да хипнотизира публиката, да й се кланят, да я обожават. Иска да живее пищно, а останалите да я гледат с почит. Въпреки тези неща обаче, тя е неприятна актриса. Когато е тъжна и се пробва да го скрие под подправена усмивка, очите я издават.

Жената Дева

Гърмяща змия

Гърмящата змия е рискова единствено за тези, които я приближат. Затова и от нея страдат най-вече най-близките й хора. За останалите е приветлива и учтива, само че у дома е кисела и дребнава. Мърмори за щяло и нещяло, изисква доста, като не е подготвена да даде и на половината.

Жената Везни

Анаконда

Съблазнителна и непредвидлива змия. Тя е естествено красива и умее да омайва. Ако реши да те завладее, рано или късно това ще стане. Но най-опасното в нея е, че не можеш да предвидиш по кое време ще те нападне. Дори при твой гаф, тя може да наподобява напълно умерено, а единствено след секунди да ти отхапе главата.

Жената Скорпион

Демонична змия

Абсолютно олицетворение на пристрастеност и зло. Змия манипулаторка, змия отмъстителка. Привличането към нея наложително върви с съдбовни последствия. За да не бъдеш „ жилнат “, би трябвало да я заобикаляш отдалече и да стъпваш тихичко.

Жената Стрелец
 Разберете какво притегля мъжете съгласно зодията им! Разберете какво притегля мъжете съгласно зодията им!
Овен На Овена му харесва да бъде нечии трофей. Иска първо да се покаже, а по-късно да прави обич, а това, което същински не понася,...

Усойница

Конфликтна, бързо трансформира настроенията си, отхвърля се от правилата си, единствено с цел да излезе права сега. А в случай че някой я упрекна в непочтеност, ще повдигне учудено вежди. Кой, аз?! И съвестта й постоянно е чиста като сълза.

Жената Козирог

Рогата Змия

На пръв взор си мислиш, че даже да я настъпиш по опашката, няма да те захапе. Макар пасивна на външен тип, тя е непрекъснато подозрителна и дебне да направиш неточност. Но въпреки всичко, тя избира да е сама.

Жената Водолей
 Това несъмнено са най-сексапилните зодиакални знаци Това несъмнено са най-сексапилните зодиакални знаци
Скорпион Това несъмнено е най-сексапилният знак в зодиака. Тези 4 зодии са най-борбените и мощните! Ако в миналото сте се запознавали с...

Жълтоуха водна змия

Тя работи постоянно с изненада. Дори те заблуждава, че си прави нещо друго, а в това време се чуди по какъв начин да те захапе за врата. Но по-зловещото е, че тя тайничко се любува на непознатото злощастие, дори постоянно е повода за него. 



Жената Риби

Сива водна змия

Въпреки, че не е толкоз екстравагантна и изпъкваща, когато се загледаш в нея, след това не можеш да си отлепиш погледа. Тя е и добра актриса, може да те накара самичък да си приказваш. Но зад всичко това в действителност се крие мощен боязън от самотата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР