Жената, обвинила холандеца Йохан Стелинг-Верф в изнасилване, проговори за фаталната

...
Жената, обвинила холандеца Йохан Стелинг-Верф в изнасилване, проговори за фаталната
Коментари Харесай

Валиумният изнасилвач излъгал жертвата си, че е гей, после я упоил, душил

Жената, обвинила холандеца Йохан Стелинг-Верф в обезчестяване, проговори за съдбовната вечер. Според медицинския отчет, 32-годишната жена е изнасилена брутално. Тя решила да опише историята си, с цел да предизвести други евентуални жертви.
Йохан Стелинг-Верф бе задържан на 26 декември 2019 година, а жертвата бе настанена в болница с тежки контузии и разкъсвания. "Видях го, когато влязох в бара. Усмихна ми се и аз му се усмихнах. Красив, напълно обикновено изглеждащ мъж. Започнахме диалог, той ми предложи да отидем да хапнем нещо, съгласих се. Докато вървяхме той ми сподели, че е гей и за това се почувствах по-спокойна и си помислих, че съм намерила нов приятел”, споделя тя.
Жената му се доверила, разказала му за скорошната разлъка със брачна половинка си.
След това Йохан предложил да отидат да хапнат някъде дружно. Тя твърди, че не подозирала нищо и тръгнала с него.
"Пийнахме, хапнахме посмяхме се. Започнах да се чувствам замаяна и му споделих, че е време да си потеглям. Тогава той стартира да се държи необичайно. Започна да ме души и тогава изгубих схващане. Имах възприятието, че в случай че се съпротивлявам, той ще ме убие. Имаше доста кръв. Помислих си, това ли е края? Тук ли ще умра? Спомням си, че плачех през цялото време”, споделя дамата.
През 2006 година против Йохан Стелинг-Верф в полицията в Холандия постъпват тъжби от няколко дами, които настояват, че са били упоени и изнасилени от него.
"Той ме нарани доста. Казах си: „ Не желая да ми предизвиква това нещо. “
Помолих го да го ми отключи вратата. Той не сподели нищо, просто я отключи. Бях в болничното заведение седмица. Направиха ми двучасова интервенция. Все още не мога да си показва за какво? Нямах никаква визия, че той е рисков. Той ще си откри нова жертва. Този мъж е доста опасен”, безапелационна е жертвата на изнасилвача.
Йохан Фредерик Стелинг-Верф има дебело престъпно досие, а животът му наподобява на филм на ужасите по разказ на Томас Харис.Той е хубав и обаятелен, само че внезапно може да стане рисков, споделя за него холандският публицист Анне Круизен.
Преди да извърши закононарушението, за което е упрекнат, Йохан Стелинг-Верф бил в Германия за месец. Сега всички съседи от блока са се подписали, той да напусне жилището, тъй като се опасяват.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР