Жената наистина мечтаела за свои деца. Тя имала прекрасно семейство,

...
Жената наистина мечтаела за свои деца. Тя имала прекрасно семейство,
Коментари Харесай

Жена спасила болно бебе, изоставено в родилния дом, което се превърнало в смисъл на живота й

Жената в действителност мечтаела за свои деца. Тя имала прелестно семейство, само че нямала деца. И един ден схваща, че е бременна! Щастието й нямало граници!

Семейството й имало положителни приходи. Тя работела като основен счетоводител на голяма компания, а брачният партньор й бил преподавател.

Съпругът бил доста благополучен от новината и двамата с неспокойствие очаквали раждането на бебето! Но, за жалост, дамата по този начин и не съумяла да роди.

В 5-ия месец от бременността тя направила импровизиран аборт. Лекарите незабавно й споделили, че няма да може да ражда повече. Покрусената от тъга жена към този момент се готвела за изписване, когато, разхождайки се из болничното заведение, видяла в една от стаите момче.

Било доста едва и болнаво, тя попитала медицинския личен състав за какво момчето е единствено в стаята и й споделили, че то е изоставено от майка си в родилния дом, защото има доста дребни шансове да оцелее. Казали също, че майка му е циганка.

Когато взела това бебе на ръце, Валентина схванала, че е подготвена да даде всичко, което има и да вложи цялата си душа в него! Бебето й се усмихнало! За нея това било като знак и тя хукнала при лекарите да обсъдят вероятно осиновяване

Жената доста бързо оформила всички документи и взела момчето при себе си. Макар да й споделили да не бърза, защото считали, че момчето ще почине.

Но дамата усещала, че детето ще живее! Така и станало. Отишла при свекърва си, която била здравна сестра и дружно се грижили за бебето.

Когато момчето било на 3 години, брачният партньор на Валентина умрял от рак. Тя останала сама с бебето и вложила цялата си топлота и обич в него. Момчето израснало доста мъдро, възпитано и положително.

Той била нейната поддръжка и опора във всичко. Двамата живеели доста другарски. Момчето учило музика и танци. Завършило колеж и учило за инженер.

Днес е женен и има 2 деца. Въпреки че в действителност отглежда 3 (дъщерята на брачната половинка му от първия й брак живее с тях).

Обратът

… Младежът евентуално в никакъв случай нямал да разбере, че не е наследник на Валентина, в случай че дамата не се разболяла.

Предстояла й тежка сърдечна интервенция и тя реши да му каже истината, с цел да не остане той при положение на гибел самичък, а да се опита да откри околните си, в случай че желае.

Момчето не й повярвало незабавно, само че откакто научил истината, той въпреки всичко реши да откри майка си, с цел да се срещне с нея и да я попита за какво го е оставила да почине в родилния дом. Успял да я откри. Както се оказало, тя била циганка.

Тя го родила на 16 години и се прибрала при огромния си наследник, който бил на малко повече от годинка. Тя била изписана, само че момчето било изоставено, тъй като било доста болно. Жената се върнала за него 2 месеца по-късно, когато момчето към този момент било осиновено.

Казали й да си върви, защото момчето е болно, няма да може да го избави, а фамилията, което го осиновило, е положително и има положителни приходи. Биологичната майка на момчето, както се оказало, имала още 2 деца, които оставила с майка си, а тя живее настрана.

Цял живот пътува, с цел да печели пари, макар че не оказва помощ финансово на децата си. Виждат я два пъти в годината. Според нея тя не е написала отвод от бебето, защото не знаела по какъв начин да написа.

Но тя по този начин и не съумяла да отговори на момчето къде е била 2 месеца след раждането му и за какво не го е посетило! Но момчето не й се сърдило и й благодарило за това, че го е дарила с живот и за това, че с помощта на нейните дейности той останал жив и намерил положително, любящо семейство.

Като схванал истината, момчето се убедило, че не е майка тази, която ражда, а тази, която ти подарява живот! Валентина посветила целия си живот на него и отгледала доста добър наследник, който я обожава и счита за най-хубавата на света.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР