Жената на скандалния бизнесмен Пламен Бобоков си набеляза нова жертва

...
Жената на скандалния бизнесмен Пламен Бобоков си набеляза нова жертва
Коментари Харесай

Мата Хари се присламчи и към Николай Денков

Жената на скандалния предприемач Пламен Бобоков си набеляза нова жертва по висшите етажи на властта. Отново министър-председател. Този път на мушката на Христина Бобокова е акад. Николай Денков, който чевръстата пловдивчанка приклещи по време на премиите “Банкер на годината ” преди дни. Наблюдателни посетители на проявата рапортуваха, че нашенската Мата Хари фиксирала Денков отдалеко и грациозно, само че за сметка на това напористо тръгнала да си проправя път през масите с цел да му се натресе без покана, написа svobodnoslovo.eu.

Папарашка фотография, с която разполагаме демонстрира сластния взор, който Христина хвърля на учения, а той очевидно наподобява в небрано лозе, обезпокоен до немай къде от появяването на палавата изкуствоведка. Очевидци на сгледата се кълнат, че двамата си разменили телефоните и вип-бръмчалката даже го набрала с цел да запамети номера й. Дали Мата Хари и този път е правила секрети записи, можем единствено да гадаем.

Мъжът на Христина – Пламен Бобоков е спряган за мастит спонсор на ПП-ДБ, а на задната седалка в джипа му постоянно се возят костюмари от Министерски съвет и Народно събрание. Русенският олигарх реши да влага в “Промяната ” незабавно след излизането си от ареста през 2020 година, а откогато Кики и компания пристигнаха на власт, сдруженията му се облажиха солидно. Едно от тях даже влезе в абсурден лист за финансиране от проекта за обезщетения в енергетиката, само че след светкавична интервенция на Народното събрание, следващото лапане беше замразено. Поне за в този момент.

Злите езици приказват, че мъжът на Мата Хари проявявал апетити към рафинерията на „ Лукойл ”, която през вчерашния ден бе оповестена за обмен от кремълските й господари. Сделка от подобен диаметър няма да мине без държавни подкрепи, ето за какво едно креватно свиждане сред съдбовната Христина и Николай Денков би наляло вода в мелницата на Бобоков, злословят кулоарни клюкари.

В общественото пространство витаят грозни клюки за фамилното благополучие на двамата съпрузи. Въпреки, че отхвърляме да им повярваме, сме длъжни да споменем, че съгласно няколко самостоятелни един от различен бизнесмени, през 2021 година Пламен Бобоков съществено бил скъсал джоба и безусловно просел пари от богати другари. При следващата молба за кеш, олигархът се бил изцепил, че поради тежкото си състояние бил пуснал Христина “да бръмчи по непознато ” с цел да изкара някой лев най-малко за персоналните си масрафи.

Зложелатели на семейството допълват, че Пламен и Мата Хари били съпрузи единствено проформа, а редките случаи, в които се засичали дибидюс голи били по време на обичаните след елита суинг празненства. През останалото време всеки се радвал на живота по този начин, както му диктува персоналния морал.

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР