Жената на Дидо от D2 Юлия Кулиш показа за първи

...
Жената на Дидо от D2 Юлия Кулиш показа за първи
Коментари Харесай

Ето го бебето на Дидо от D2

Жената на Дидо от D2 Юлия Кулиш сподели за първи път в инстаграм своето второ дете Дейвид. Бебето пристигна на бял свят в края на април, а през вчерашния ден в телевизионно изявление музикантът разгласи, че е доста благополучен от наложената карантина, тъй като поради нея има опция да прекарва доста време с наследника си. „ В обикновено време щях да съм по присъединяване най-малко четири-пет пъти в седмицата, а през днешния ден мога непрестанно да го гушкам”, разнежи се пресният баща пред bTV.

За промяната на памперси той взима уроци от Юлия, която има огромен наследник от първия си брак с футболист. Дидо не участвал на раждането по съвет на половинката си, само че през днешния ден се включва интензивно в гледането на хлапето. Юлия пък сподели секси тяло по-малко от месец след раждането. Бившата манекенка, която в този момент работи като преводач, е възвърнала формата си.

Двамата подписаха брак през 2016 година в Стария град на Несебър в стеснен кръг. В края на 2018-та пък Дидо завоюва риалити предаването „ Фермата “ и сграбчи чек за 100 000 лева Неведнъж двойката е разказвала, че мечтае за доста деца.

фотография:инстаграм
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР